Općenito > Generalno o skuterima

speedfight II za 13,2 K kn

<< < (3/8) > >>

ivanm:
ovjes je priča za sebe a tuning je do volje, znanja i vremena, ali zato je takva cijena, za 13 000 kn skuter sa 12 cola kotačima i vodenim hlađenjem, toliko sigurno vrijedi, ali da kaska za talijanima, kaska..

speed:
to je da kaska za talijanima,al sta se tice Sf 50ccm ide sasvim solidno za svoju cijenu a k tomu je jos i lijep

ivanm:
dobro nema smisla ova rasprava, lijep ili ne to je stvar ukusa..
zaključili smo da vrijedi 13200 kn, zato je i snižena cijena, eto, tako ja mislim, da mi nevalja već bi ga prodao..
znači valja i vrijedi, ali manje od talijana i više od kineza, zato je i cijena tu negdje..

filiplatinovicz:
mislim da nije u redu da ga uspoređuješ s kinezima... ipak je mnogo kvalitetnije napravljen u mnogim detaljima. i plastike su izvrsne... sječam se kad sam pao, ja se razbio kao čkapi, a plastika se samo ostrugala!  :toothy9:

speed:

--- Citat: filiplatinovicz - 05 Svibanj, 2007, 05:43:33 ---mislim da nije u redu da ga uspoređuješ s kinezima... ipak je mnogo kvalitetnije napravljen u mnogim detaljima. i plastike su izvrsne... sječam se kad sam pao, ja se razbio kao čkapi, a plastika se samo ostrugala!  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ja sam pao dosta puta al ni jedna plastika nije pukla,samo se izgrebala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju