Tehnički kutak > Tuning skutera

Dimenzije serijskog remena za Peugeot SF

<< < (2/5) > >>

pitaNS:
ja ti mogu poslikati al ne znam jel ti nešto znači od mog Jet-a...A imam Stage6 remen na njemu...

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 17 Srpanj, 2009, 19:18:39 ---ja ti mogu poslikati al ne znam jel ti nešto znači od mog Jet-a...A imam Stage6 remen na njemu...

--- Kraj citata ---

ako je to remen 17,5x765 onda bi mi moglo dobro doci, pise da je taj za SF.

Kakvi su tvoji dojmovi sa tim S6 remenom? Kako se ponasa nakon duzih voznji?

Drnda:
kada se o njemu raspravlja.. recite mi koji je najbolji remen i koji popunjava polutke 100%, jer bih trebao ga mijenjati... u mene je neki od 18 mm sirine bio, i sada je na 17.2 mm i upao je u polutke koji mm...bando je remen...

radomir.g:
Serijski remen ja jako dobar... Moj presao 9000 km i bio sirok 17.4mm, a nov je 17.5..
A za ovaj stage 6 remen, nesto je malo duzi od serijskog i ide nazad na polutkama do same ivice bas kao i ovaj na prvoj slici..
Pre sam imao neki Hebo, 755x17, i nazad je imao do ivice kao na ovoj drugoj slicu, znaci 2-3mm.
U svako slucaju Stage 6 se jako dobro pokazao i svima ga preporucujem ko ima priliku da ga kupi...

SlowRider:
Znaci serijski remen je kvalitetan i dugo traje, a kakav je sto se tice performansi, kolika je razlika izmedju hladnog i zagrijanog prijenosa, kako se ponasa na uzbrdicama  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju