Tehnički kutak > Tuning skutera

Dimenzije serijskog remena za Peugeot SF

(1/5) > >>

SlowRider:
Zna li netko koje su dimenzije serijskog remena za Speedfight 2, najvise me interesira sirina i eventualno duzina.

radomir.g:
765x17.5mm

SlowRider:

--- Citat: radomir.g - 17 Srpanj, 2009, 16:57:24 ---765x17.5mm

--- Kraj citata ---

:notworthy:

malossi kevlar je 18x755, ova orginalna mjera mi je idealna, samo da je naci neki remen koji nije serijski u takvim dimenzijama, a puno remenja se razlikuje u dimenzijama, nisu bas 100% identicni.

Evo ako nekome bude na pameti, pa kada otvori deklo kod navedenog skutera da mi uslika polozaj remena u zadnjim polutkama dok je skuter ugasen i neka kaze koji je to remen.
Interesira me polozaj remena.

Ovaj je remen na samom vrhu polutki:

a ovaj remen je upao u polutke za 2mm otprilike:

Eto samo me takva slika zanima  :notworthy:

dino73n:
Al nisu ni sve polutke iste,ja imam dvoje i razlicite su,nesto ne znam mjere al izmjericu pa javim.

SlowRider:

--- Citat: dino73n - 17 Srpanj, 2009, 18:14:55 ---Al nisu ni sve polutke iste,ja imam dvoje i razlicite su,nesto ne znam mjere al izmjericu pa javim.

--- Kraj citata ---

Nisam bas sa pugom na ti, znam da imaju i oni neke varijacije u promjeru polutki.

--- Citat: radomir.g - 17 Srpanj, 2009, 16:57:24 ---765x17.5mm

--- Kraj citata ---

najvise me zanima ova dimenzija remena, znaci za taj tip polutki i kako stoje aftermarket remeni na njima.

...usporedio sam na malossijevoj stranici sve modele speedfighta i izbacuje mi kod samo jednog remena za sve modele.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju