Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

rodjendanska inicijativa

<< < (30/55) > >>

ALONSO:

--- Citat: Punisher - 24 Svibanj, 2007, 19:49:00 ---
e a a vidiš mene niko ne ferma nit dva posto ::)

--- Kraj citata ---
Što jel dolaziš ili... kako misliš ići jer ja najvjerojatnije neću biti motoriziran  :toothy3:
[/quote]
sumljam da ču doč, ali ako postoji i najmanja sigurnost želin bit siguran, jer sve ovisi kada če mi sist neka lova na račun od koje bi iša na put, ali i ono najvažnije- napraviaj servis od te love jer bez servisa ne mogu nigdi...

ja ču ič skuteron ako buden iša, mogu te možda odvest do gore, ali u oba smjera sumljam da ču moč, straj me je da se nešto ne desi, vidija si da je cili u raspadu.... znači i ako bude išta mogu te samo do gore vozit jer kada se buden vrača iman jedno dogovoreno piče u rijeci

ALONSO:

--- Citat: eladio - 24 Svibanj, 2007, 19:52:06 ---

gle, ja bi ti ponusio pod s vrecom za spavanje... ali kad si ti vec odustao od toga..

drugo neznam  :dontknow:

--- Kraj citata ---
neznam ako to bude opcija zadnja onda bih i mogao prihvatit samo glavni razlog zbog kojeg to ne želin prihvatit jer san teret drugoma, a osim toga najvažnije, da dođeš u split ja ti ne bi moga vratit uslugu.... pa ako i dalje želiš onda svaka čast....

ali mene zanima, ti kada bi iša, ti bi se vratija isti dan? jer triban znat oprilike koliko bi meni tribalo do rijeke, ali i koliko bi nam trebalo do zg-a kada bi išli...

Doomsday:
elad je priselija u ZG... za stalno... štaš... žena...  :laughing7:

ALONSO:

--- Citat: Doomsday - 24 Svibanj, 2007, 20:19:15 ---elad je priselija u ZG... za stalno... štaš... žena...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Aaaa u zg-u on živi hehe vidiš to mjenja stvari dosta jer san iz profila zaključio da je u Rijeci...

Doomsday:
Gene ti je iz Rijeke još uvik... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju