Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
rodjendanska inicijativa
Punisher:
Ako budem mogao dolazim busom :toothy3: , samo nek me netko dočeka na kolodvoru jer nisam baš bio u ZG tako da bi se mogao lako izgubiti :laughing7:
eladio:
--- Citat: Punisher - 24 Svibanj, 2007, 16:40:54 ---Ako budem mogao dolazim busom :toothy3: , samo nek me netko dočeka na kolodvoru jer nisam baš bio u ZG tako da bi se mogao lako izgubiti :laughing7:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
ALONSO:
--- Citat: Punisher - 24 Svibanj, 2007, 16:40:54 ---Ako budem mogao dolazim busom :toothy3: , samo nek me netko dočeka na kolodvoru jer nisam baš bio u ZG tako da bi se mogao lako izgubiti :laughing7:
--- Kraj citata ---
e a a vidiš mene niko ne ferma nit dva posto ::)
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 24 Svibanj, 2007, 19:45:08 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Što jel dolaziš ili... kako misliš ići jer ja najvjerojatnije neću biti motoriziran :toothy3:
eladio:
--- Citat: ALONSO - 24 Svibanj, 2007, 19:45:08 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
gle, ja bi ti ponusio pod s vrecom za spavanje... ali kad si ti vec odustao od toga..
drugo neznam :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju