Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

rodjendanska inicijativa

<< < (31/55) > >>

ALONSO:
ne ne, zagreb je tada još bolja opcija jer san bija i gledao da mi neko pomogne nač neki sobičak samo za prispavat jer dan nakon susreta san mislija još ujutro popit dvi-tri kave u zg-u s članovima još nekih foruma...

Genesis051:

--- Citat: ALONSO - 24 Svibanj, 2007, 20:53:11 ---ne ne, zagreb je tada još bolja opcija jer san bija i gledao da mi neko pomogne nač neki sobičak samo za prispavat jer dan nakon susreta san mislija još ujutro popit dvi-tri kave u zg-u s članovima još nekih foruma...

--- Kraj citata ---
Onda ti (ni) ja ne odgovaram... ja sam k'o fantom: dođem tamo na sat-sat i pol, i nestanem u pravcu Rijeke, moram obavit i porodične obaveze,  popodne/navečer...

Dakle, ja se neću upisivat, jer neću ostat na papici (i ostalim radostima) - ne treba me ubrojit za (sjedeće) mjesto...

eladio:
ako GENE moze doci

:frajer:

ALONSO:

--- Citat: Genesis051 - 24 Svibanj, 2007, 22:23:55 ---
--- Citat: ALONSO - 24 Svibanj, 2007, 20:53:11 ---ne ne, zagreb je tada još bolja opcija jer san bija i gledao da mi neko pomogne nač neki sobičak samo za prispavat jer dan nakon susreta san mislija još ujutro popit dvi-tri kave u zg-u s članovima još nekih foruma...

--- Kraj citata ---
Onda ti (ni) ja ne odgovaram... ja sam k'o fantom: dođem tamo na sat-sat i pol, i nestanem u pravcu Rijeke, moram obavit i porodične obaveze,  popodne/navečer...

Dakle, ja se neću upisivat, jer neću ostat na papici (i ostalim radostima) - ne treba me ubrojit za (sjedeće) mjesto...

--- Kraj citata ---
koliko triba od rijeke do zg-a je li znaš i oko koje bi ti ure išao?.. da znam čisto onako ako buden iša da iman neki plan, jer bi volija ič s tobon do zg-a ako nemaš ništa protiv jerbo nikad u životu nisam iša do zg-a neznam ceste ni ništa...

Genesis051:
ahh, prelazim na private, da ovdje ne muljam... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju