Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

rodjendanska inicijativa

<< < (28/55) > >>

mrcina:
mislim da bi trebali postaviti rok upisa tako da imamo vremena za organizaciju skupa, dogovor sa gazdom lokala , te svim ostalim dodatcima za taj dan/večer.
ako se ne skupi dost potpisa za dolazak mi iz zagreba slavit čemo ga gdje drugdje nego u zlatnom medi.

jel tak šefeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

mrcina:
 :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

IZd:

--- Citat: mrcina - 23 Svibanj, 2007, 14:26:39 ---velike li ispričnice za ostale. za pet ljudi nema smisla onda iči van zagreba kad ima jarun i još se može i kupati.
zašto van zagreba jer je ljepše i bolje za više ljudi, lakše se nađe, bolji pristup, više mjesta, svježi zrak, sve u svemu bolja atmosvera za zajebanciju.

--- Kraj citata ---

Kupanje na Jarunu za nas Dalmatince ???  :laughing7:

IZd:

--- Citat: mrcina - 23 Svibanj, 2007, 14:27:53 ---bio bi red da oni koji imaju iskaznice ne vrdaju neg se pokažu kao članovi foruma.
znači svi sa iskaznicama napred a ostali nek ih slijede i imat čemo feštu od jaj.

--- Kraj citata ---

Tako je...ajmo di su oni koji mi se stalno hvale iskaznicama...kako ih imaju a ja nemam!!!  :laughing7:

Doomsday:
A di su... Na poslu... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju