....
Runner, stara linija, uredan motor, sivi ak se ne varam sa crvenim felgama i ZX (ili slicnim) spuhom.....
Vozio sam se iza njega (tu i tamo ispred njega) od Gajnica preko centra grada do Djamije (onda sam skrenuo, a on dalje ravno)....
Samo hocu rec da skuter ide vrlo pristojno i da izgleda uscuvano. Rijetkost za vidjet. Vozac je valjda 20+kg laksi od mene pa je dojam da skut ide i zbog toga veci. Po zvuku vrti barem 1500 o/min manje od mog NRG-a, a ide (ko sto sam reko) vrlo pristojno.
Po Bologni (gdje sam ga stizao sa 5-10 km/h razlike) sam imao na satu 105 km/h i cudio sam se kako skut dobro ide. Definitivno nakitan (Base najvjerojatnije), iako se zbog serijala izgleda cinilo kao da samo ima spuh.
Mozda neko s foruma? Kratke hlace, smjedja majca kratkih rukava i ruksak na ledjima.
Na crnomercu smo jednostavno prosli pored novog Derbia (koji je imao rezo spuh, tako da nije serijala) kao da stoji. Na semaforu parsto metara dalje smo ga isto ostavili daaaaaaleko iza.
,....a mozda je covjek vozio penzionerski, iako, obzirom kako je bilo vruce, sve ispod 80 km/h je bilo nepodnosljivo i sumnjam da se vozio jako sporo zato sto je tako htio.
Btw, bio sam na djiru prek Sljemena, Bistre, Zapresica pa kroz grad nazad do kuce (67km sa 3,2 litre - 4,8 prosjek, a voznja prilicno zivahna)
E da...
lik na runneru vozi vrlo pristojno. Definitivno se nije kurcio po cesti nego vozio brzo, ali sa osjecajem "kada stat na bremzu" i kada propustit brzeg.