I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zato sto masina ne dobija povrat plinova koji joj trea i vrlo vjerojatno se vrti vise nego sto bi treala tako da to zajedno vodi ka riki
imate filmić na netu kako radi 2t mašina, pa će te po njoj vidjeti zašto treba auspuh.uglavnom, po meni je ovo isto ko da si malo probio auspuh na grani pa da je puštao, nemaš se šta briniti vozi dalje
karike odlaze iz jednostavnog principa jer vuce mac zraka kod recimo zatvorenog auspuha nema skoro pa nikakve snage. Kod jacih auspuha koji su otvoreniiji tipa NARDO' i sl. karike i klip se vise unistavaju jer vjerovatno dobivaju jos vise snage i još više šuta u cilindru i jednostavno karike se moraju nekako potrositi ... dio prakse i ostalih ljudi koji su mi to rekli, a dio i moje teorije jer serijske 50etke duze voze/zive od 70ccm
karike?ljudi moji da su karike to bile bio bi vatromet pod guzicom....karika je oblika C samo malo zatvorenije....to da se raspadne to ide direkt u klip i kanale,,, to bi razderalo citav klip i gornju i donju glavu cilindra i motor ne bi mogao raditi jer bi gubio kompresiju.Recimo ja sam imao "sreću" jer mi je kariku zmrvila radilica a nije se ni povinula ni nista
Ali ZAAAAŠTOOO??kužiš, pitam već 3. ili 4. put zašto