mhr replica kit je sama po sebi promasaj.nit voli okretaje previse jer su joj takvi timinzi i klip s dvije karike a nit ima momenta kao sport kit. to je po meni promasen kit!
steta sto jos nisam isprobao replicu dobro postelanu na minarelliju LC da vidim kakva je razlika u performansama, i interesira me ovo za moment jer bi moglo da bude istina (zapravo gotovo siguran sam da je tako).
Replica ima nikasil koji dugo traje, kada bih ga potrosio vjerujem da bi mi se isplatilo kupiti novi kit jer bi proslo dosta vremena, bolje odvodjenje topline. E sad, kako se ponasaju u praksi jedan vs drugi, to nisam jos isprobao.
Sad sam trenutno na zxu...traizm nekaj da malo jaceg ali ne maks da izvucem ...samo da ide jos malo bolje.
Evo ti primjer sto sam nedavno napravio. Stavio sam ZX i Yasuni R.
ZX potegne solidno, u startu se osjeti sus. Stavim Yasunija skuter sam odvaja kotac od poda i osjecaj je X puta bolji jer jednostavno ide, zanimljivo da yasuni ima vise momenta od ZX i od manjih okretaja, dakle ZX niti u jednom podrucju nije jaci.
Onaj tko hoce jace, najbolje uciniti kako je J.U.R.C.A rekao, malo preraditi cilindar i nabiti jos jaci spuh, ali takav scoot je beskoristan na nizim okretajima, jednom rijecju samo gas, tko voli nek izvoli. I naravno, cesce posjete benziskoj i veca ne pouzdanost masine sto je uglavnom presudan faktor za prelazak na jace nesto (vise ccm) ili slabije.