Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning scootera
aeroxtuning:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 01:14:15 ---
recimo o cem se radi kod usisa !
za 43 eura dobijes ovo(malossi usisni kos nemozes dobit za tu lovu) a gle gore u setu sta se dobije sve
--- Kraj citata ---
ovo je nesto novo u ponudi ili se varam??jel ima na attacku toga?
dino gp1:
Sve je ok ali ja nebi narda jer su on i shot isti po performansama a shot je u hr jeftiniji 370 kn, ok ako je završna obrada na strani narda, za shota znam za jedan slučaj da je pukao a za narda za nekoliko slučajeva, možda je to samo slučajnost ili kriva montaža spuha :dontknow:
J.U.R.C.A:
ima na scooter attacku to!
ja sam to furao prije 2 godine na trkacem skuteru
pogledaj sta sve dobijes u setu
dobijes usisni kos koji je u klasi polini big valve!
dobijes prirubnicu pod 45 gumenu ( za delorto fergazere)
dobijes prirubnicu metalnu sa vakumom i rupom za uljnu pumpu na sebi i gumenim adapterom i za male(17,5,19,21) i za velike(28,30,34 mm ) karbove
dobije imbuse dobijes selne 2
sve za 43 eura!
malossi prirubnica gumena kosta preko 400 kuna pod 45 stupnjeva !
J.U.R.C.A:
--- Citat: dino gp1 - 15 Srpanj, 2009, 01:17:15 ---Sve je ok ali ja nebi narda jer su on i shot isti po performansama a shot je u hr jeftiniji 370 kn, ok ako je završna obrada na strani narda, za shota znam za jedan slučaj da je pukao a za narda za nekoliko slučajeva, možda je to samo slučajnost ili kriva montaža spuha :dontknow:
--- Kraj citata ---
glede narda problem je sto ekipa nateze spuh na blok kad montira isti.
on mora biti opusteno prislonjen na blok i tako zasarafljen sa pripadajucim distancerima i nosacima.
inace zna pucati iza kod izlazne cijevi nakon protukonusa(ona cijev sto ide u prigusivac) ali tamo se pojaca sa jednom poprecnom gredicom i povari co2 i ne kuzi se a nece pucat!
dino gp1:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 01:18:52 ---ima na scooter attacku to!
ja sam to furao prije 2 godine na trkacem skuteru
pogledaj sta sve dobijes u setu
dobijes usisni kos koji je u klasi polini big valve!
dobijes prirubnicu pod 45 gumenu ( za delorto fergazere)
dobijes prirubnicu metalnu sa vakumom i rupom za uljnu pumpu na sebi i gumenim adapterom i za male(17,5,19,21) i za velike(28,30,34 mm ) karbove
dobije imbuse dobijes selne 2
sve za 43 eura!
malossi prirubnica gumena kosta preko 400 kuna pod 45 stupnjeva !
--- Kraj citata ---
E to je prava stvar, razmišljam da to uzemem jer se definitivno isplati, što se tiče malossija tu u večini slučajeva plačaš više zbog imena...90% njihovih proizvoda je precijenjeno ali ih kod nas najviše ima jer su najdostupniji...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju