Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning scootera
J.U.R.C.A:
--- Citat: Benjamin - 15 Srpanj, 2009, 00:41:43 ---a dat napraviti spuh ko kak si ti nekad..pa neku mjeru uzeti izmedu narda i rr..
Ja sam isto u potrazi za dobrim spuhom koji bi na trophyu radio dobro..
Imao frend NRG trophy s nardom...mislio sam najprije da je prejak spuh...ali je motor isao prebrutalno...pa sad ono..nardo mi se nesvida bas previse puno okretaja i bucan je..
--- Kraj citata ---
trophy moze ici jako jako dobro sa nardom ali ! uvijek postoji ali
mora se podloziti dole cilindar 1.0 mm i gore skinuti kod tokara.
nadalje ispuh se prosiriti u elipsu lijevo,desno i gore za priblizno milimetar!
tada ce snagu imati na oko 11 ~11 500 i puniti ce narda jako lijepo!
full sintetika ili prava polusintetika must have!
Benjamin:
meni se to prevec vrti...mislim ljepo je to za voziti malo izgustati se ..ali ovak kak se ja vozim every day i po gradu u guzvama i tak i za prijevoz gluposti nekakvih nepase mi...prevec se vrti i prevec trosi...i djelovi se brzo trose..
Sad sam trenutno na zxu...traizm nekaj da malo jaceg ali ne maks da izvucem ...samo da ide jos malo bolje.
dino gp1:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 00:25:14 ---Ljudi?? moze jedno pitanje?
zasto replica kit.
nek mi neko da pravi razlog!!!
--- Kraj citata ---
Ja sam napisao replica jer imam replicu i shota uz popratne dijelove i stvarno skuter dobro ide, još ima nekih sitnica oko prijenosa za riješiti ali sve u svemu je ok, ovo za due imaš pravo, bolje bi lego na taj setup ili čak c16 + tpr uz ove popratne dijelove koje sam napisao...
J.U.R.C.A:
--- Citat: dino gp1 - 14 Srpanj, 2009, 22:27:09 ---Za 10 tisuća kuna možeš imati pilu i pol, ja bi preporučio ovakav setup:
MHR replica kit
Gianelli shot auspuh
Stage6 HPC radilica
Malossi multivar
kevlar belt
Dellorto phbg 21 + e13
malossi usis + malossi prirubnica pod 45 stupnjeva
malossi primar
malossi delta + wingbell
malossi k15
--- Kraj citata ---
evo primjer jeftinijeg a jaceg setupa(u zagradam prednosti i nedostatci u odnosu na tvoj)!
MHR replica kit Top performance Duo plus+(jaci za oko 3 konja,ima mogucnost 3 puta brusenje u slucaju da cvikne)
Gianelli shot auspuh Top performance nardo(spuhovi su identicni.jedino je zavrsna obrada na strani topa)
Stage6 HPC radilica Bgm evolution radilica(jeftinija a jako kvalitetna radilica)(ili top performance)
Malossi multivar slazem se
kevlar belt slazem se
Dellorto phbg 21 + e13 Dellorto Dellorto 19 mm(21 previse trosi i tezak je za nastelat)(ekvivalent 19 mm delortu je 24 mm pwk)
malossi usis + malossi prirubnica pod 45 stupnjeva Stage6 usis sa prirubnico(oversize usis veci od malossija)(nedostatak su lose lamelice pa moras kupit polinijevu plocu i narezat)
malossi primar Slazem se ali svejedno je koji je prijenos (bitno da je oko 15 ak posto dulji mozda mrvicu manje)
malossi delta + wingbell RMS kvacilo plus RMS wing bell(ustedio si oko 80 eura) a performanse su neupitne
malossi k15 Top perfomance zuta struja jer je k 15 nepotrebno za ispod 12 a duo plus nejde na te okretaje!
J.U.R.C.A:
recimo o cem se radi kod usisa !
za 43 eura dobijes ovo(malossi usisni kos nemozes dobit za tu lovu) a gle gore u setu sta se dobije sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju