Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning scootera
J.U.R.C.A:
U moje vrijeme tuninga bio sam ogranicen a posto sada koliko znam ima jako puno ljudi sa foruma koji se bave narucivanjem djelova iz online shopova mislim da problem nije nabaviti nesto drugo osim malossija!
moja preporuka glede tog usisa! :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 01:27:19 ---U moje vrijeme tuninga bio sam ogranicen a posto sada koliko znam ima jako puno ljudi sa foruma koji se bave narucivanjem djelova iz online shopova mislim da problem nije nabaviti nesto drugo osim malossija!
moja preporuka glede tog usisa! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ok, hvala na savjetu :icon_thumright:, čudi me da taj usis nisam ranije vidio ???
Lazo:
--- Citat: dino gp1 - 15 Srpanj, 2009, 01:38:27 ---Ok, hvala na savjetu :icon_thumright:, čudi me da taj usis nisam ranije vidio ???
--- Kraj citata ---
on ti je dosta dugo u ponudi..... ja sam vlasnik jednog.... i jurca ak nisi vidio stavio sam ga u onaj setup koji mu ja preporučujem.....
--- Citat: J.U.R.C.A - 15 Srpanj, 2009, 00:25:14 ---Ljudi?? moze jedno pitanje?
zasto replica kit.
nek mi neko da pravi razlog!!!
--- Kraj citata ---
e sad stavio sam kit mhr replicu i yasuni r jer mislim da sam vidio da on želi da mu mašina traje dosta dugo a replica je u tom pogledu kvalitetna....... replica je kit sa dvije karike al se može stavit klip sa jednom...... ak mu je slaba nek ju hac sredi za 400 kn.... toliko od mene :icon_thumright:
dhorvat:
Za dugotrajnost ti preporučam Top Performances Trophy 70ccm. Imam ga na Minarelliju već 30 tisuća kilometara i samo sam jednom karike mijenjao na 18 tisuća i još uvijek vozim sa istim klipom i dihtunzima :toothy11:
Radi dugotrajnosti se ne isplati ići sa spuhom jačim od Yasuni R-a. Na tom setupu ti je dosta čak i 17,5 dellorto frg.
Kod midrace-a ekipa je jako zadovoljna sa Top Performances Due Plus termo-grupom i Top Performances Nardo spuhom. 19 dellorto je minimum koji bi ja stavio na ovakav setup :icon_scratch:
dino gp1:
--- Citat: dhorvat - 15 Srpanj, 2009, 08:56:05 ---Za dugotrajnost ti preporučam Top Performances Trophy 70ccm. Imam ga na Minarelliju već 30 tisuća kilometara i samo sam jednom karike mijenjao na 18 tisuća i još uvijek vozim sa istim klipom i dihtunzima :toothy11:
Radi dugotrajnosti se ne isplati ići sa spuhom jačim od Yasuni R-a. Na tom setupu ti je dosta čak i 17,5 dellorto frg.
Kod midrace-a ekipa je jako zadovoljna sa Top Performances Due Plus termo-grupom i Top Performances Nardo spuhom. 19 dellorto je minimum koji bi ja stavio na ovakav setup :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
To je isto dobra kombinacija trpohy + yasuni r + 17,5 (malossi pakiranje) ali ovisi što čovjek želi i da li preferira trajnost ili snagu, ovaj setup se nikako ne može mjeriti sa due + nardom u kombinaciji sa karbom 19 ali zato duže traje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju