I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U praksi: imao sam prvo serijsko kvačilo sa serijskim zvonom (cca 50 000 km) i start je bio OK. Ali čim sam stavio 25% duži primar, kvačilo je počelo kurit zvono radi prevelikog proklizavanja. Stavio sam najmekše federe (serijske rabljene) i problem je bio ajmo reći rješen, odnosno nije se kuplung pregrijavao više, ali start je bio barem 30% lošiji nego sa serijskim primarom. I kada sam kupio Hebo kvačilo i RMS zvono, situacija se dosta poboljšala.
za ovo 2g kvacilo imo mi ga frend neznam koliko km al uglavnom kvacilo je pre jebeno (puklo) sad neznam kako konstrukcija federa je dobra lako je za montirat ih i sve!
Ja ne znam za niti jedan 2G, a da se nije raspao. Vidio sam ih barem 4-5 puknutih.Ali dok je citav, radi lijepo.
i koja je najbolja kombinacija kvacila i zvona?? )
Gledajući uloženo/dobiveno rms kvačilo + rms zvono
ja sam narucio rms zvono pa cemo vidjet koliko je kvalitetno
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
rms i delta su skoro dva ista kvačila... tip koji je radio za malossi je otvorio svoju vlastitu firmu motoforce (rms)
probao ja to od rms, moze se ga tu u puli dobit za 200 i nes kuna, jer tip ima ducan i skoro sve od rms ima ili konkurencije, i vrtio bi dosta al dok krece mu treba.. jer nismo imali plavih da probamo