Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (50/70) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 13 Lipanj, 2011, 01:58:41 ---Ganjam da hvata na oko 7000 slicno malossi zutim/crvenim  za serijska kvacila.

--- Kraj citata ---
Onda mu skini te utege i naspanuj i mora lovit na visim :dontknow:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: mato_sb - 13 Lipanj, 2011, 09:24:04 ---...hmmm neznam da li je ovo pravo mjesto ali ipak cu vam ipak natipkati...

...scoot je ditech '03., sve seriala osim variomata ( malossi multivar, plavi polini klizaci i roline 6,9 gr) , kevlara, bijelog centralnog... na njemu je originalno kvacilo... ako se nevaram na njemu se nalaze pakne nekakve i koliko me oci sluze ostalo jke jos 1mm mesa... ( federi su polu crni polu korozirali... tako da je tocna boja upitna???)

... e sada koliko vidim meni treba nesto za serialu... pa bih molio prijedlog za novo kvacilo sa zvonom...

--- Kraj citata ---
Imas sirok izbor jer pasu sva kvacila s minarellija,uglavnom zvono ti ne pase od nikud,njega ima bimoto od top perf to sam ja imao i odlicno je, a kod njih ces si i kvacilo nac koje ti pase
Ja da kupujem stage6 torque control ili polini 2g ,dalje nebi isao

mato_sb:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Lipanj, 2011, 11:02:57 ---Imas sirok izbor jer pasu sva kvacila s minarellija,uglavnom zvono ti ne pase od nikud,njega ima bimoto od top perf to sam ja imao i odlicno je, a kod njih ces si i kvacilo nac koje ti pase
Ja da kupujem stage6 torque control ili polini 2g ,dalje nebi isao

--- Kraj citata ---

...ok molim ako nije prob, jedan konkretan prijedlog... znaci u kojoj trgovini, tocno model tip i dr...( znaci kvacilo, zvono i oprugice( set) ako treba)
ujedno i cijenu jer morao bih nekoga traziti da mi to kupi u zg ili tako nesto pa da mi posalje...

maminjo:
jel ima ko iskustva tj jel zna razlike baš u praksi između malossi federa: žutih za serijsko kvačilo i zelenih za malossi Fly kvačilo :help:

po malossi tehničkim specifikacijama su praktički iste tvrdoće tj puštaju isto od cca 6000rpm.....e sad jel ima ko ikakvih iskustva da može usporediti iz prve ruke.....jer realno ipak je malossi Fly kvačilo masivnije-kvalitetnije i bolje hvata za zvono od serijskog

Ubiti me zanima da li je malossi Fly kvačilo sa zelenim federima..slične tvrdoće ko serijsko sa žutim federima?

isprobo ja u međuvremenu....zeleni fly su puno mekši od žutih na serijali :icon_thumright:....premda po tehničkim specifikacijama nije tako  :confused5:

Denkic:
Mene takoder nesto zanima. Za koliko mogu nac kvacilo i zovno za neke male pare za yamahu neos iz 2002. god?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju