Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (51/70) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: maminjo - 17 Lipanj, 2011, 23:48:47 ---jel ima ko iskustva tj jel zna razlike baš u praksi između malossi federa: žutih za serijsko kvačilo i zelenih za malossi Fly kvačilo :help:

po malossi tehničkim specifikacijama su praktički iste tvrdoće tj puštaju isto od cca 6000rpm.....e sad jel ima ko ikakvih iskustva da može usporediti iz prve ruke.....jer realno ipak je malossi Fly kvačilo masivnije-kvalitetnije i bolje hvata za zvono od serijskog

Ubiti me zanima da li je malossi Fly kvačilo sa zelenim federima..slične tvrdoće ko serijsko sa žutim federima?

isprobo ja u međuvremenu....zeleni fly su puno mekši od žutih na serijali :icon_thumright:....premda po tehničkim specifikacijama nije tako  :confused5:

--- Kraj citata ---
Tezina kvacila igra veliku ulogu

wonderkid:

--- Citat: Denkic - 30 Lipanj, 2011, 14:25:49 ---Mene takoder nesto zanima. Za koliko mogu nac kvacilo i zovno za neke male pare za yamahu neos iz 2002. god?

--- Kraj citata ---
za 300kn,posto zelis sto jeftinije kontaktiraj nekog preko foruma,evo ti nekoliko linkova od clana koji bi trebali imati takve stvari

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,48908.0.html

evo domagoy ti prodaje sve za 150kn

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,40147.0.html

Denkic:
Hvala puno   :headbang:

trebor:
imam sr 50. 2008. g. sa 16000 km. nista mijenjano...jednom roline,drugi put prije par dana...slabije potegne...e sad...kvacilo je...uzeo sam plavu malossi centralnu oprugu...nisu imali federe...doci ce...da stavljam to na serijsko...ono sve ostalo..  :) ....ili netko ima za prodat bolje stogod...cijena kao uvijek jest u pitanju..  :) ... vidio sam tamo nesto u oglasima,ali,em sam se tek uclanio,pa neznam kako,em je 2 ujutro..napola spavam....pa da cujem prijedloge...hvala

Drnda:
promijeni karike  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju