Tehnički kutak > Tuning skutera

Kvacila za skutere

<< < (49/70) > >>

danc00:
Za MHR pakovanje ti znam točno na kolko love, dok ove koje se dobe sa RMS kvačilom ne znam, to staviš i isprobaš!

Pa ne kupuj MHR dok ne probaš ove, makar vele da ne traju baš dugo...

PanTheR_oo7:
Molim vas da mi objasnite sta radim sa ovim "tegovima" ili kako se vec zovu? Zelim start nesto slican kao i sa malossi zutim na ser kvacilu. Kod sebe imam bijele, zute i crvene federe za Deltu. Prema Malossi tabeli žuti deltini su jaci za oko 500 obrtaja od zutih serijskog kvacila. Sad me interesuje sta radim sa onim "utezima" i da li da ove utege sto su zavrnuti imbusem, nategnem feder njima ili?

Miki-speedy:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 13 Lipanj, 2011, 00:56:57 ---Molim vas da mi objasnite sta radim sa ovim "tegovima" ili kako se vec zovu? Zelim start nesto slican kao i sa malossi zutim na ser kvacilu. Kod sebe imam bijele, zute i crvene federe za Deltu. Prema Malossi tabeli žuti deltini su jaci za oko 500 obrtaja od zutih serijskog kvacila. Sad me interesuje sta radim sa onim "utezima" i da li da ove utege sto su zavrnuti imbusem, nategnem feder njima ili?

--- Kraj citata ---
Utege ako stavis hvatace na nizim obrtajima! Pa ti sad gledaj sta ti treba...

PanTheR_oo7:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 13 Lipanj, 2011, 01:31:41 ---Utege ako stavis hvatace na nizim obrtajima! Pa ti sad gledaj sta ti treba...

--- Kraj citata ---

Ganjam da hvata na oko 7000 slicno malossi zutim/crvenim  za serijska kvacila.

mato_sb:
...hmmm neznam da li je ovo pravo mjesto ali ipak cu vam ipak natipkati...

...scoot je ditech '03., sve seriala osim variomata ( malossi multivar, plavi polini klizaci i roline 6,9 gr) , kevlara, bijelog centralnog... na njemu je originalno kvacilo... ako se nevaram na njemu se nalaze pakne nekakve i koliko me oci sluze ostalo jke jos 1mm mesa... ( federi su polu crni polu korozirali... tako da je tocna boja upitna???)

... e sada koliko vidim meni treba nesto za serialu... pa bih molio prijedlog za novo kvacilo sa zvonom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju