Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa jeb... svaki auto ima više od 75 kW, smješno, meni niko nikad ništa
postoje tzv. restriktori koji se ugrađuju na motor + reprogramira se komp da bi davao manje snage.. nakon toga se ide na atest u veliku goricu pa ako prođes ,dobiješ žig (zaboravi € jer manijaci imaju ponos do neba ) .. prvo na valjke a onda majstori tamo ocjenjuju dal je prigušenje snage izvedeno dobro i dali postoji mogučnost da nakon atesta skines blokadu i opet imas punu snagu.na restriktorima su "plombe" koja kad se jednom stave vise se nemogu skinut bez da puknu i kod svakog tehničkog moras ič prvo u CVH da oni pregledaju restrikciju i izmjere snagu prije nego ideš na tehnički. velika yebadaistu ideju sam imao za bmw prije 2 godine i sve to prošao ali restriktor za njega kosta 1300e ,a skidat sa 150 na 102 ks nije najbolja ideja za motor..poštuj sve ostale zakone i u vecini slucajeva puštaju..
ja sam popio kaznu za to a kazna iznosi 1000kn cim sjednem u auto sam u prekrsaju.........brijo sam da mi isteklo ono dvije godine sto i je jel sam polozio 2004 kad ono kaze frajer to vise nema veze doso je novi zakon i sa smjeskom trpa kaznu soma kunica i kaze strpi se do 24 godine al nek mi puse svaki auto je bio prek 75kw pa nebi ga sad pogotovo mjenjo dok imam 22 i pol godine brzo ce 24
Je kazna 1000kn šta se događa kad te uvate više puta s jačin autom jel ide kakvi zatvor,oduzimanje auta,oduzimanje vozačke itd.