I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
počeo sam da ih pravim, častiću Vas ovde sa svakim novo napravljenim!
pomoc please...mi moze neko stavit link za sat od sportskog aeroxa, mislim na onog sa brojacem okretaja...please imam doma i onaj obicni, kojeg sam zmontiro, pa stavio novi sa obrtomjerom...
yamaha, 900 kn, adapter jos 200..zelio sam kupit od kosa ali nisam naso (a nisam se bas ni potrudio pronaci )
a da? a imas ga u trstu za manje od koliko bi doso na SA sa postarinom, ali mi se nije dalo trazit (pito sam samo u jednom ducanu), pa sam ga kupio u porecu, s obzirom da mi pare nisu bile prob.....2006.
ako imas obicni aerox (znaci da nisi s njim dobio obrtaljku na satu) onda moras i adpter kupit....ako ne onda kupis jednu bilo koju obrtaljku (i najjeftiniju), i je montiras na volanu ili zbusis plastiku tamo di ti lupaju koljena i roknes tamo.... kada to stavljas moras spojit kabel od obrtaljke sa onim od bobine (lemis)ja sam morao lemit i za ovu sportsku s obzirom da kabla za relevaciju okretaja nije bilo...
kad ti dodje policajac ajde mali daj vozacku, reci mu frizider, i on ce pitat kakav frizider, ti mu kazi kakva vozacka