Tehnički kutak > Tuning skutera
getriba piaggio
gokiSP:
zato se na iberlauf stavi cjevcica da ulje ne kapa po felgi/gumi.. :toothy10:
J.U.R.C.A:
neki skuteri imaju serijsko rjeseno cjevcicu koja vodi visak ulja ispod dekla(dakle pada na cestu) a ne na gumu!
sttipe:
--- Citat: J.U.R.C.A - 12 Srpanj, 2009, 18:38:15 ---cep imas sa strane kotaca skroz dole(ako me sjecanje ne vara ili je imbus ili je kljuc 10.)
sipa ti se 1.2 decilitara kada je sve suho dakle kada nadopunjujes 1.1 dcl.
sipa ti se kroz onu sipku kod celjusti kocnice na kojoj provjeravas razinu! uglavnom koristi ljevak kuhinski ili sam napravi od a4 papira(tuljak)
--- Kraj citata ---
nema sipke za promjenu razine..nema ni celjusti..postoje vidljive dvi glave od vidi,za kljuc 10 kako si predpostavija..nisam siguran drze li one poklopac,za deklo,jer je vidljivo(bar se meni cini) da nisu jedan komad..nema celjusti na mojem godistu moje energije imaju pakne nazad..nemam sad cime slikat da ti pokazem..e,sad jel moj drugacije napravljen pa su mi te vide i sipka ispod kvacila?ili su te dvi vide sta ih ja vidim to sta triba odvidat?donju za ispustit,pa ju vratit,pa gornju za ulit..gornja je 3-4 cm iznad donje..mozda bi u toliko moga stat dec..koje ulje ulit?neda mi se odvidavat dok ulje ne nabavim..koliko je problematicno sta nema sipke?sipku mi je ima bivsi,cetverotaktni..normalno ulje od getribe se nebi smilo trosit,ka kod cetverotaktasa,jer je getriba odvojena od podmazivanja klipa..ili?
zokizo:
da ne otvaram novi post,,valjda se nece autor ljutit sto mu se ubacujem u temu :icon_biggrin:
dali gilera runner 99.godiste ima jos neko ulje osim onog sto stavljam ispod sica i dali se to treba mijenjati,kao ono za auto kad odete kod mehanicara pa on promijeni ulje ako da di se to nalazi tj di se ispusta i dolijeva
sttipe:
minja sam ulje na 4taktnom skuteru,tog ulja imam..jel moze to u getribu,ili ide neka verzija hipenola ili neceg za getribe..ili neko posebno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju