Tehnički kutak > Tuning skutera
getriba piaggio
mirano:
mene zanima dal je moguće da mi je otišla serijska getriba?? malo je glupo pitanje al ovako stvari stoje.... stavio sam malossi sport,multivar,deltu, frgu 19,nove ležaje c3 i semeringe na original radilicu i dogodi mi se to da mi odu ležaji nakon 200 km i sjebe mi se cilindar,klip i karike...otpeljem prijatelju od starog u servis (onom koji mi je sastavljao skut) i on kaže da je za to kriva radilica, a ja u to nevjerujem jer nije imala nimalo lufta, a klipnjača je bila skroz u redu,tj. nije imala veliki hod lijevo,desno.... ja naručim topovu radilicu s plavim polutkama, dam cilindar na brušenje na prvu specijalu, kupim odgovarajući klip i karike i "majstor" mi to ide sastavljat.....jutros me zove da je uzrok odlaženja ležaja na radilici u getribi i da ona "blokira" po njegovim riječima tj. da nevalja....sada meni više nije ništa jasno.....jel moguće da je getriba uzrok i zbog čega getriba može otići općenito....
unaprjed hvala
gokiSP:
ovo sta se dogodilo ja bi rekao da je to zbog majstora i nepravilne ugradnje dijelova..getriba, moze otic recimo da se polomi koji zub ili nesto drugo da se desi ali getriba nemoze nikako bit krivac za ovo sto se dogodilo..drugim rijecima, dopeljaj skuter meni.. ;D
mirano:
da sam ga bar dopeljo odma, blizu si mi......ja sam na faksu u ri....ali ipak zelim da mi on to završi što je poćeo, a ako nebude uspio to sastavit ćut ćemo se ...
3alfa3:
Nema ni teoretske mogucnosti da bi getriba imala sa tim veze - bjezi od tog "majstora"
gokiSP:
ovo ti ne govorim zato da bis dosao meni nego za tvoje dobro..uzmi motor odmah od tog majstora..sve to se dogodilo 99% zbog nepravilne ugradnje a majstor naravno to nece priznati da nebi slucajno morao nadoknadit stetu nego ce jedostavn krivicu svalit na prijenos..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju