Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ewo sad kad sam isao kuci stanem na semafor i motor se dere i onda se nakon 10 sekundi postepeno smiri i tako stalnobrzo radi na leru ,i lagano se smirista bi moglo biti?
falsh zrak
ne nego negde vuce zrak ..izmedu prirubnice i bloka npr...ili na semeringu raidlice...i onda mu nije dobar omjer goriva i zraka.
ne pušta zrak, nego negdje vuče falši zrak, tj. zrak koji nebi trebao vuć na tom mjestu. Možda je prirubnica popucala, možda je airbox se sj#bo nešto, možda je neki spoj na karbu se olabavio pa tu vuče, semering eventualno...
A šta da prvo probam?prirubnicu,semering,ili??
prvo se poigraj saraficem za smjesu....okreni ga jedno pola kruga ili puni krug prema desno tj kao da zavrces ....najbolje puni krug i onda probaj...naravno to sve radi kad je motor zagrijan...jer kad je hladan nije to to ...
moze bit...drugaicja je kvaliteta zraka...hlandije ...i sad kise jos..pa je vlaga..na to sve je karb osjetljiv...odnosno dorpivodi drugacijoj smjesi...misim to su sve finese...ali provjeri mozda se taman potrefilo pa je negdej poceo vuc flas...poigraj se malo s karobm kak su ti rekli
razletiti ce ti se masina
A cuj, ovisi o kvaru. Moze ti klip probit kroz cilindar i sic i zabit se u gu*icu. Moras pazit.
naravno može samo ispast ako cura bude vozila pa da se njoj zabije u guzicu
moli ti boga da do toga ne dodje...ostavi te cura odma povelik je precnik klipa
ONDA bi ja njoj nabio teglu od krastavaca u gu*zu??hehee