Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
aeroxtuning:
ja bih sebi volio naći tm28ss.... išlo bi na isti setup(mhr 77 bb) ako imaš kakve informacije javi ako je i taj tmx30 pogodan,mogo bi i njega uzet potrošnja ne igra ulogu ;)
gokiSP:
2g je odlicno kvacilo..problem je sto ga ljudi stavljaju na serijalu ili neki base di se ne moze nastelat kako moze na high endu i od tud ta "negativna" iskustva koja uopce nisu tocna..ja sam ga imao na polini evo setupu i nemam zamjerke..
inace projekt mi se svida :icon_thumright:
aprilia area 51:
aaaa zelja mi je imat taj spuh...dali bi valjo on na nekom midrace kitu???....
inace skut je prava bomba
Pupo:
--- Citat: mmario73 - 09 Prosinac, 2009, 10:46:28 ---@gianelli, pupo, igor.sb, rakitje.. uzeo sam G2 iz razloga što želim testirati pollini race proizvod u kompletu, malo mi je dosta filozofije, i meni je čudno što sa dve pakne rešavaju prenos, a podešavanje mora biti simetrično, naravno da će da trese ukoliko nije isto dotegnuto, pa ima svako u kući šubler, kljunasto pomično merilo, pa tri puta meri pre nego sastaviš... dali su i neke plave oprugice uz G2... inače trese i Stage6 Torque Controll kvačilo ako ne podesiš sve tri pakne podjednako, predpostavljam i delta isto tako...
--- Kraj citata ---
Sve to stoji što se tiče podešavanja, samo što na delti mjenjaš federe (koji bi u pravilu trebali biti identični) i stavljaš sva tri u iste rupe samo na drugoj ferodi dok vamo štelanje se odrađuje stezanjem što je relativno, al opet, imaš pravo, šubler u ruke a i ak se primjeti da trese, štelaj ponovo. A što se tiče samo dvije ferode, ipak su veće nego na delti :) I još me zanima trošenje istih, iako je o tome još prerano govorit. Nadam se samo da ferode sjedaju cijelom dužinom ravnomjerno i to skroz dok se nepotroše jer bi šteta bilo vidjet da su ovako potrošene nakon izvjesnog vremena.
Karb neću ni spominjat, moj cijeli dell stane u čašicu od tvog :)
Giz:
Hebenitza od threada.
2 mmario: Uvijek užitak čitati tvoje postove. Svaka čast! :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju