Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR-1 Pyrotherm team
vktr:
Fergazerčić je bomba.
odma ga cjelog raskopao, jooj ako ne budeš znao složit... :toothy11:
jedva čekam snimku kako ide skut
sr-dream_vk:
sve mi se donekle svidja..samo mi se nije dopalo sto si škrt na slikama... :toothy3:
mmario73:
@maxovac, wonderkind... ako je potrošnja ovisna o tome kolika je ferga onda se moram ozbiljno zabrinuti eno na Yamahi XJ600N imam 4x mikuni 38.. strašno.... kako pogledam u rezervar ono se prave vrtlozi kad gas dam... :frajer:
ovo nije setup za svaki dan, zadatak mi je da se dobro poštela i da donese dobre rezultate, a potrošnja je nebitan faktor
@gianelli, pupo, igor.sb, rakitje.. uzeo sam G2 iz razloga što želim testirati pollini race proizvod u kompletu, malo mi je dosta filozofije, i meni je čudno što sa dve pakne rešavaju prenos, a podešavanje mora biti simetrično, naravno da će da trese ukoliko nije isto dotegnuto, pa ima svako u kući šubler, kljunasto pomično merilo, pa tri puta meri pre nego sastaviš... dali su i neke plave oprugice uz G2... inače trese i Stage6 Torque Controll kvačilo ako ne podesiš sve tri pakne podjednako, predpostavljam i delta isto tako...
@neer ...mićo ogroman je za palačinke izmišljen, ak budem pravio na proleće zovem te da kušaš :)
fatal1ty:
jao jeben karb
koliko para si dao za TMX-a ?
mmario73:
--- Citat: fatal1ty - 09 Prosinac, 2009, 10:55:54 ---jao jeben karb
koliko para si dao za TMX-a ?
--- Kraj citata ---
146 jura na SC-u, plus troškovi dolaska
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju