Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR-1 Pyrotherm team

<< < (11/75) > >>

MaXoVaC:
 :sign188:

mmario73:
Vreme je za UP mog topic-a.. Neke komponente se menjaju koje su i bile u planu.. Prodao sam  TM24 i na red je došao karb. koji bi trebao da oplemeni ovaj MHR onako kako valja..

Posle veoma pozitivnih iskustava sa Mikuni odnosno Stage6 koji je kopija Mikuni karburatora, odlučih se za Mikuni i ponovo TM tip karburatora.. Dilema je bila da li da kupim TM28 ili TMX30 karburator... i odluka je pala na TMX30...

Ler dizna 40, Glavna dizna 195, Igla 5EL68, Klipić 4, prihvat na prirubnici spoljna mera 34mm

evo i slike popularnog daljinskog upravljača kako ga je Pita krstio :)

i jedna uporedna sa Mikuni 16 karbom, .... od same pomisli kako ovo montirati

stigla su i dva pakovanja dizni za njega do 230

iiii

Polini EVO 2 107mm zvono i Polini EVO 2G 107mm kvačilo..  Ovde ulažem iskrene nade da će izdržati ono što očekujem i da neće biti neželjenih efekata.. Uz kvačilo je stigla još jedna garnitura oprugica, patent je da se ovde oprugice izvlače paknama u najdaljoj tački i da se opiru silom sabijanja, a njihova predsabijenost se podešava

Zvono je vrhunske izrade, slike sve govore, testovi na proleće će reći svoje..

MaXoVaC:
prava je bomba.....samo koliko to trosi? :icon_scratch:

wonderkid:

--- Citat: MaXoVaC - 07 Prosinac, 2009, 10:03:08 ---prava je bomba.....samo koliko to trosi? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
mislis kolko ce trositi kad stavi ovaj karb ;D sigurno 10l  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

giannelli:
ovo zvoni se cini dosta lakse od wingbella, bas me zanimaju iskustva sa ovim kuplungom, mislim si ga kasnije takodjer uzet.

a karb je gromada doslovno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju