Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
mene interesira samo scoot run jagoda. javi cijenu.
ovako sad sam se cuo sa dobaviteljom,cijena je 85kn po litri-to je bez moje zarade,znaci za tolko ja dobim.znaci ipone run sa jagodomja sam narucio 20l pa kome treba nek se javi na 0989262721 jer me na kopmu vjerojatno nece bit
INA 2T Scooter tocim u TPH otkad je izaso iz ducana,u 16000 nikad problema...malo dimi dok je hladan al ionako ga uvik grijem pa kad krenen vec ne dimi
sretan put
Najoptimalnije i BEST BUY ulja za skutere su sljedece:SILKOLENE Scoot Sport 2 1lit 55,00 knSILKOLENE comp 2 Pre-mix 1lit 79,00 kn
Meni je jos ostala litra i pol scoot sporta ali zbog kita sam stavio litru ipona i sad cu njega tocit...pa jel bolji run full sintetika ili scoot sport polusintetika za moj skuter?Imas setup napisan,ako on uopce igra kakvu ulogu za to..
vise nebi nista tocio osim scoot sporta a i jako lijepo mirise.tj ne smrdi!
pretpostavljam da tvoj sport nemoze toliko dobro spaliti to ulje pa zato nemas neki miris.vjeruj mi kad ga natjeras u okretaje mirise toliko dobro da to nisu istine!
Sto se tice stihla...jako dobro ulje ako je polusintetika ili sintetika ali ovo sve sto ima za kupiti u hrvatskoj je mineralno ulje!(pripazite kad kupujete ako kupujete) ja mineralno nebih stavljao u skuter nikako.@ prodirvernije bila porzivka samo je bio osvrt na komentar da nisi osjetio miris.pogotovo sada kada si rekao da si vozio na serijali!mozes slobodno voziit svoj setup na scoot pro ulju!