Tehnički kutak > Tuning skutera

najbolje ulje

<< < (20/22) > >>

Ghoul:

--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 12:30:10 ---u Getrou sam bio nedavno i imali su ulje, znam da Metro vise nema. Nije valjda da i Getro prestaje dilati TTS.

Ako zelis dobiti ulje ispod cijene, pogledaj ovaj post:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20681.msg322620#msg322620

--- Kraj citata ---

pa ja TTS nisam u Getrou na Vrbanima vidio ima vec 2-3 godine, a sad su i u Varazdinu prestali dilat, a frendu treba za due+...u VZu onak ima mozda 2 shopa s uljima i sintetika je dost skupa...

psycho:
moto rex ulje ful sinteticko ali tesko za nabavit

jprekrit:

--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 12:11:10 ---Litra Castrol TTS ulja je 85kn u trgovini, a i netko je nudio TTS ulje sa popustom ovdje na forumu.

--- Kraj citata ---
Ja, ali ako ga trebaš, tek za 3 tjedna možeš dobit jer sad idem na godišnji! A i ivanu iz solina sam obečal, a pošto drugi tjedan putujem za Hvar, možda se budemo našli u Splitu da mu dam ulje.

seba:
kod mene je tts 80kn i imam mislim jednu litru na lageru,isto tako imam i ipone city na lageru ako kome treba

JogFromYamaha:
evo decki mogu vas obradovati.
Ja znam jos jedan ducan koji drzi sva SELENIA ulja 2T i 4T za motore i automobile.
Tako da ako nekome zatreba mogu pogledat koliko dode i poslati mu.

Uglavnom SELENIA je prestala biti partner piaggiu zato jer je bila neprimjerena masinama.
SELENIA se preporucala za jace skutove (runner, nrg,....) koji su cestu tunani i zbog svojg sagorijevanja na 72 stupnjeva nije nudila dovoljnu zastitu.
Presli us na AGIP jer sagorijeva na 114C sto nudi dovoljnu zastitu za jace motore (nrg, runner,....)
SELENIA je perfektna za motore koji nisu tunani, skinute blokade i sl.
Za sve ostale visoke performanse sagorijeva prerano te ne drzi konstantan film lubrikacije.
Uglavnom mozete to i procitati na piaggio-voj stranici italije u press releasse sekciji.

Uglavnom zelim vam mnogo zabave ja koristim valvoline i repsol i imam vec 50000km na staroj masini.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju