Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
Ghoul:
--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 10:33:26 ---to ti je mineralno ulje.
--- Kraj citata ---
ja sam samo rekel kak pise iza na deklaraciji, iako sam svjestan da je zapravo mineralno, a VSX je polusynt...
makar ulje je sasvim u redu...tak i tak se moj kit vrti ko serijana pa nemam razloga kupovat neko polusintetsko ili sintetsko jer bi mi samo garez u spuhu nastajala i spuh bi poceo slinit gadno...
enivej, pitanje!
jel itko probal ono Challoils Synstroke TTS full synt ulje?? litra kosta samo 84 kn :jerk:
moze ga se i nabavit sa mirisom jagode, mentola i nekog divljeg voca il tako nesto...ali samo u mađarskoj!
kolko sam potrazil po netu, firma je sasvim ok i ulje zadovoljava sve standarde i ima sve najjace certifikate...
SlowRider:
--- Citat: Ghoul - 15 Srpanj, 2009, 12:05:30 ---jel itko probal ono Challoils Synstroke TTS full synt ulje?? litra kosta samo 84 kn :jerk:
--- Kraj citata ---
Litra Castrol TTS ulja je 85kn u trgovini, a i netko je nudio TTS ulje sa popustom ovdje na forumu.
Ghoul:
--- Citat: SlowRider - 15 Srpanj, 2009, 12:11:10 ---Litra Castrol TTS ulja je 85kn u trgovini, a i netko je nudio TTS ulje sa popustom ovdje na forumu.
--- Kraj citata ---
bilo prije... :angry7: u Getrou...vise nemaju...
aj reci gdi ima to za kupit po toj cijeni? :toothy9:
SlowRider:
--- Citat: Ghoul - 15 Srpanj, 2009, 12:27:29 ---bilo prije... :angry7: u Getrou...vise nemaju...
aj reci gdi ima to za kupit po toj cijeni? :toothy9:
--- Kraj citata ---
u Getrou sam bio nedavno i imali su ulje, znam da Metro vise nema. Nije valjda da i Getro prestaje dilati TTS.
Ako zelis dobiti ulje ispod cijene, pogledaj ovaj post:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20681.msg322620#msg322620
andy:
Ja to TTS CASTROL kupujem na jednoj ovdje benzinskoj za ravno 100kn.. Nigdje nisam mogao nać jeftinije.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju