Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Shomi - 15 Srpanj, 2009, 03:43:39 ---Ma nebitno za Seleniu,trenutno sipam Motul Scooter Exprert 2t i nista ne fali :D Nego vidim po Beogradu se vozika kombi i pise Agip ulja i ima onaj lav sto pljuje vatru???ma bolime uvo ni sa motulom mi nista ne fali :DD
--- Kraj citata ---
i neće ti ništa ni faliti jer je to polusintetika koju ja vozim na kitu već preko tisuću kilometara i to ulje je sigurno odlično za serijale i base :headbang:
Ivan_200:
i ja san na motulu, za sada odlično i povoljno
runner_sp180:
--- Citat: robert - 05 Srpanj, 2009, 20:02:55 ---ja sam čist zadovoljan sa ipone scoot run. ne dimi ni kad je hladan i nitko ti ne sere radi 2T-mirisa.
--- Kraj citata ---
jesi siguran? mora dimit kad je hladan. uostalom da skuter dimi zbog ulja, dimio bi non stop, ne?
SPecial:
--- Citat: runner_sp180 - 24 Prosinac, 2009, 11:07:10 ---jesi siguran? mora dimit kad je hladan. uostalom da skuter dimi zbog ulja, dimio bi non stop, ne?
--- Kraj citata ---
:nono: :nono: Probaj stavit Inin dvotaktol,pa ces vidit koliko ulje regulira dim. ;D Stvar je u tome sto neka ulja losije izgaraju. Ja u SPu imam ovo ipone sto daje po jagodama ali cuo sam da nije dobro jer da lose izgara,I cijena tog ulja i RI je sada 110kn. Razmisljao sam o tome da stavim "castrol power 1tts 2t" (cijena 160kn) onda mi je frend rekao kako je to ulje za visoke okretaje,za motore kao sto je RS 125 i sl. Jedan mi je covjek preporucio jedno dobro ulje ali ne mogu se sjetiti koje je. Daje po mentolu,toga se sjecam :) ;D :) ;D
runner_sp180:
svaki motor mora dimit dok je hladan po meni ulje nema ulogu u tome. zasto? dok je motor hladan temperatura vani i u motoru nisu jednake pa se vidi kao onda kad mi pricamo zimi - topao u hladan zrak, isto tako i ovdje. a kad se motor zagrije onda je ta para (dim) vrelo pa je onda nevidljivo za nase oko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju