Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
ivanm:
to je malo čudan deal, jer vlasnika Piaggia je Fiat isto kao i Selenie, pa me čudi..
ne znam tko je vlasnik Agipa al nebi me čudilo da je isto Berlusconi :-)
Ghoul:
koristim vec zadnjih par godina Shell SX2 - 32 kn u Getrou i sve je u najboljem redu...radi super na nakitanoj masini iako je mineralno s nekim sintetickim dodacima.
sad cu prec na Shell VSX2 polusint. ulje jer mi dolazi jaci spuh koji ce ga vrtit na 11k rpm i opet ce mi trosk ulja bit samo 50 kn i znam da ce sve bit tip top...
Shomi:
Ma nebitno za Seleniu,trenutno sipam Motul Scooter Exprert 2t i nista ne fali :D Nego vidim po Beogradu se vozika kombi i pise Agip ulja i ima onaj lav sto pljuje vatru???ma bolime uvo ni sa motulom mi nista ne fali :DD
SlowRider:
--- Citat: Ghoul - 10 Srpanj, 2009, 16:19:18 ---koristim vec zadnjih par godina Shell SX2 - 32 kn u Getrou i sve je u najboljem redu...radi super na nakitanoj masini iako je mineralno s nekim sintetickim dodacima.
--- Kraj citata ---
to ti je mineralno ulje.
ivanm:
svako ulje će raditi na svakom setupu, dim i smrad kao posljedicom, zaštopavanje auspuha, talog na klipu, itd...
znači možeš bilo koje ulje sipati, ali kvalitetnije ulje jamči mirniju vožnju, sa manje raskapanja motora..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju