Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
duje87:
--- Citat: gokiSP - 08 Srpanj, 2009, 23:21:32 ---
nije istina jer recimo neka ful sintetika nece izgorit dobro na serijali i opet se nakuplja garez..
--- Kraj citata ---
to moze dosta ovisit i o stilu voznje,dosta njih ne uspije dobro sagorit full sintetiku,pa in se skuplja garez na klipu bezveze,ja livan agip polusint kad ne livan dvotaktol, i isti mi je k,a kad nekome raidn motor izbjegavan dvotaktol da ne bude posli po meni da sna se cigania pa nalia jefntijije ulje,pa sta riknilo,i sta je najgore to ulje uopce nije najjefitnije(dvotaktol) oko 50kn je litra,sta ga cjenovno dovodi skoro do polusintetskog agipa?cak san vidia neka malo jaca imena da je litra ulja jeftnijia od ine,tako da prica koliko para toliko muzike i ne drzi vodu,a ovde na forumu sigurno necete saznat koje je ulje najbolje i sta koristit,jer niko nije dovoljno iskusan da je na nekon odredjenon ulju odvozia nekoliko motora i toliko kilometara da moze jamcit za njega
a ova trkaca i preskupa ulja nisu za normalnu upotrebu jer ih neceet uspit sagorit i samo ce te problem napravit i jos to ulje platiti ohoho
gokiSP:
istina..ja koristim ili silkolene ili shel..nisam nikad imao problema s njima i napravio sam na tom ulju debelo preko 50 000km tako da ga preporucujem...
nrg extreme:
Sto se tice ininog ulja ja sam donedavno koristio 2t scooter
polusinteticko zeleno, i nisam imo problema.preso sam na njemu
preko 10000 km jer sam 2. Vlasnik, a skut sad ima preko 20000km i masina je solidna.
Uglavnom odnedavno sam preso na agip polusint. Jer mi je zadnje vrijeme dost dimio,
ioako mislim da je to do auspuha koji mi je bio zastopan pa sam uzeo giannellija.
Al bolje bilo koje ulje nego vozit bez njega, bar mislim :laughing6:
Shomi:
meni ispod gepeka na piaggio-u ima nalepnica Selenia moto rider...jer ima negde to uopste u Srbiji ili Hrvatskoj...I kakvo je to ulje????
duje87:
--- Citat: Shomi - 10 Srpanj, 2009, 00:51:11 ---meni ispod gepeka na piaggio-u ima nalepnica Selenia moto rider...jer ima negde to uopste u Srbiji ili Hrvatskoj...I kakvo je to ulje????
--- Kraj citata ---
dobro je to ulje,smao neznan ima li ga jos di kupit. prije je piaggio ima ugovor sa selenion pa ga je preporuca za sve svoje skutere,a prije koju godinu su raskinuli ugovor(neman pojma zasto) i potpisali s agipon,tako da mos i agip slobodno livat ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju