Tehnički kutak > Tuning skutera

najbolje ulje

<< < (8/22) > >>

doritos:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 13:27:05 ---pretpostavljam da tvoj sport nemoze toliko dobro spaliti to ulje pa zato nemas neki miris.
vjeruj mi kad ga natjeras u okretaje mirise toliko dobro da to nisu istine!

--- Kraj citata ---
...ok onda cu si ga ja uzimati ako ti kazes da dobro mirise kad ga teras u okretaje s obzirom da moj vrti na 12-13000okretaja...e jurca kakva su ti iskustva sa stihl uljem, jest da smrdi-mene boli briga...cuo sam da su ga i na trkama koristili...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 13:27:05 ---pretpostavljam da tvoj sport nemoze toliko dobro spaliti to ulje pa zato nemas neki miris.
vjeruj mi kad ga natjeras u okretaje mirise toliko dobro da to nisu istine!

--- Kraj citata ---

To je neka prozivka?  :icon_biggrin: ,ma nije to nego sam ja to ulje na serijali vozio a na sportu ipone..znaci na sportu ga nisam ni probao zato pitam..a ja bi na tvom mjestu neku full sintetiku koristio ako imas neku zescu masinu

gokiSP:
zna jurca jako dobro sta koristi i sta valja..  ;)

J.U.R.C.A:
Sto se tice stihla...

jako dobro ulje ako je polusintetika ili sintetika ali ovo sve sto ima za kupiti u hrvatskoj je mineralno ulje!(pripazite kad kupujete ako kupujete) ja mineralno nebih stavljao u skuter nikako.

@ prodirver
nije bila porzivka samo je bio osvrt na komentar da nisi osjetio miris.pogotovo sada kada si rekao da si vozio na serijali!
mozes slobodno voziit svoj setup na scoot pro ulju!

doritos:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 14:09:55 ---Sto se tice stihla...

jako dobro ulje ako je polusintetika ili sintetika ali ovo sve sto ima za kupiti u hrvatskoj je mineralno ulje!(pripazite kad kupujete ako kupujete) ja mineralno nebih stavljao u skuter nikako.

@ prodirver
nije bila porzivka samo je bio osvrt na komentar da nisi osjetio miris.pogotovo sada kada si rekao da si vozio na serijali!
mozes slobodno voziit svoj setup na scoot pro ulju!

--- Kraj citata ---
...stihl kupujem inace u stihl duckasu koji je od mene 500m sto je super...znaci stihl je fakatk ok ulje...polusintetika je...jel je to bed sto dosta dimi stihl ulje, jel to znaci da dobro sagorjeva sto tolko zna dimit, ja znam malo vecu mjesavinu stavljat jer se dosta vrti pa da malo vise podmazuje :icon_thumright:...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju