Tehnički kutak > Tuning skutera

najbolje ulje

<< < (7/22) > >>

doritos:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 13:14:57 ---Najoptimalnije i BEST BUY ulja za skutere su sljedece:

SILKOLENE Scoot Sport 2 1lit     55,00 kn

SILKOLENE comp 2 Pre-mix 1lit     79,00 kn

--- Kraj citata ---
jurca scoot sport je dobar za dosta turpijane skuteve, ono vrtnja 12-14000okretaja??

J.U.R.C.A:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 06 Srpanj, 2009, 13:18:26 ---Meni je jos ostala litra i pol scoot sporta ali zbog kita sam stavio litru ipona i sad cu njega tocit...pa jel bolji run full sintetika ili scoot sport polusintetika za moj skuter?Imas setup napisan,ako on uopce igra kakvu ulogu za to..

--- Kraj citata ---
scoot sport polusintetiku sam furao na duo plusu sa nardom po ljeti! i sa 19 mm frgom(dakle nema pretjeranu pomoc pri hladenju od strane karba) i klip i cilindar su bili stvarno ali stvarno predobro ocuvani!

ista stvar je i sa sp 180 trkacim bilo i sa nrgom 172 trkacim!

vise nebi nista tocio osim scoot sporta a i jako lijepo mirise.tj ne smrdi!

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 13:21:37 ---

vise nebi nista tocio osim scoot sporta a i jako lijepo mirise.tj ne smrdi!

--- Kraj citata ---

Meni se po mirisu ipone vise svidio,ali cudim se da je tolko dobro to ulje,meni je stari kupio dvije litre tog sporta i to slucajno  :drunken_smilie:

J.U.R.C.A:
pretpostavljam da tvoj sport nemoze toliko dobro spaliti to ulje pa zato nemas neki miris.
vjeruj mi kad ga natjeras u okretaje mirise toliko dobro da to nisu istine!

gokiSP:

--- Citat: J.U.R.C.A - 06 Srpanj, 2009, 13:27:05 ---pretpostavljam da tvoj sport nemoze toliko dobro spaliti to ulje pa zato nemas neki miris.
vjeruj mi kad ga natjeras u okretaje mirise toliko dobro da to nisu istine!

--- Kraj citata ---

potpis na ovo  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju