Tehnički kutak > Tuning skutera
najbolje ulje
SlowRider:
--- Citat: doritos - 06 Srpanj, 2009, 15:13:18 ---...stihl kupujem inace u stihl duckasu koji je od mene 500m sto je super...znaci stihl je fakatk ok ulje...polusintetika je...
--- Kraj citata ---
mineralno je, ako je crvene boje
J.U.R.C.A:
--- Citat: doritos - 06 Srpanj, 2009, 15:13:18 ---...stihl kupujem inace u stihl duckasu koji je od mene 500m sto je super...znaci stihl je fakatk ok ulje...polusintetika je...jel je to bed sto dosta dimi stihl ulje, jel to znaci da dobro sagorjeva sto tolko zna dimit, ja znam malo vecu mjesavinu stavljat jer se dosta vrti pa da malo vise podmazuje :icon_thumright:...
--- Kraj citata ---
Jako dobro pogeldaj jel mineralno ili je polusinteticko.
prije neko dogledno vrijeme kada sam se raspitivao o tom ulju imao sam informaciju da se u hrvatsku samo uvoze mineralno stihl ulje.
jeli se to promjenilo danas ja neznam.
cameosb:
uzeo sam silcolene sport scoot 2
andy:
Šta jel bi meni onda išo taj run s jagodama.. Mislim serijala nema veze full sintetika ?? Jer htio bi baš probat, a sad točim neki tts al polusintetika i kad bi dodo ovaj nema veze kaj bi mješalo se neko vrijeme :toothy10:
seba:
--- Citat: andy - 06 Srpanj, 2009, 20:26:03 ---Šta jel bi meni onda išo taj run s jagodama.. Mislim serijala nema veze full sintetika ?? Jer htio bi baš probat, a sad točim neki tts al polusintetika i kad bi dodo ovaj nema veze kaj bi mješalo se neko vrijeme :toothy10:
--- Kraj citata ---
a nije bas dobro sa se mijesa,ali 99% je da nece biti nista ipak je to serijala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju