Eeeeee ovako drustvo necu nista da sad pametujem i da glumim neko znanje koje stvarno u ovoj oblasti nemam,samo cu reci kako sam sta uradio tj kako je vec to sve bilo samo ja vratio na prvobitno stanje:)
Juce sam naso te dve zice(rozu i zelenu) i reko aj bas da vidim dal ima tu famoznu blokadu takozvana "roza zica" i spojo ja te dve zice upalio motor iz prve nikakv problem elktronika sva radi sve je ok svetla zmigavci kontrol tabla bas sve i karenem ja motor ono malo mi se drugacije cuo bas je ono ne znam kako da kazem predo:)hahhaha
i krenem ja ono normalno ima ok start ALI eto nece vise od 6500 obrtaja i od 50 km/h
I onda skontam da ovaj stvarno ima tu rozu zicu:)
Stanem ja raskacim uaplim motor i ono sve ok cuje se ko na pocetku kad sam ga kupio razvija istu brzinu i mirna BACKA:)))
Eto to je moje iskustvo necu nikom da pametujem i da solim pamet verujte mi to mi nije cilj...Vec samo da znamo jedno vise da i na 2T ima jebene roze zice:DDDDD
KAD SVE TO SKINES VIDECES CDI I IZ NJEGA KAKO VIRI ROZA ZICA SAMO JE RASKACI OD TE DRUGE I TAD IMAS ODBLOKIRANI CDI:)I RAZVIJA TI NEKIH 9500 OBRTAJA:)
INACE ZNAM DA SU "ROZE" ISKLUCIVO na 4T masinama ali ima i ovde provereno 100000%
Sto se tice ostalih blokada u servisu su mi rekli da nema na varijatoru pristen(ja ga jos nisam rastavio) ali da je auspuh pun pregrada tako da i na njemu imas...
e ovako bih trebo da ti ide kad skines blokade i jos bolje ce ici kad se razradi meni sad sa predjenih 850 km oko 70 km/h moze da razvija:)
http://tinypic.com/player.php?v=jv6d8h&s=5