Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem ,Runner ?!Update!zadnji post pitanje ?!
Aleks:
Mozes povecat skošenje na klipiću, i tako osiromašit smjesu oko 1/4 gasa, ali to je uvijek rizično, ako nemaš rezervni klipić. :confused5:
Edit:
Ali i ler dizna mi se cini bas prevelika. Pretpostavljam da si na serijali. Ja na cpi imam 35 ler diznu.
Rossi:
--- Citat: Aleks - 08 Srpanj, 2009, 00:52:05 ---Mozes povecat skošenje na klipiću, i tako osiromašit smjesu oko 1/4 gasa, ali to je uvijek rizično, ako nemaš rezervni klipić. :confused5:
Edit:
Ali i ler dizna mi se cini bas prevelika. Pretpostavljam da si na serijali. Ja na cpi imam 35 ler diznu.
--- Kraj citata ---
nije serijala ...malossi sport 70,yasuni r ,s6 hpc,delta,multivar,karb 17.5 ajmo rec malossi,usis serijski....i ostale sitnice nebitne....a ler dizna jel ona samo za ler gas ili je i za min otvore gasa ?? i kako ide to povecanja skosenja na klipicu ?? imasl gdje kakva slika...ajmo da cujemo i ostale sta mi preoprucuju isto ili nesto drugo da radim...
Rossi:
:drunken_smilie:
Aleks:
Ne mogu ti rec iz prve ruke za skošenje, ali 3alfa3 ti je to radio, tako da njega pitaj malo.
nostra:
--- Citat: Rossi - 08 Srpanj, 2009, 13:18:55 ---ovima koji su odgovorili hvala ....
Molim Admina da izbrise temu jer niko nece da odgovara pa djabe da ne prlja forum....
--- Kraj citata ---
pitaj fatalyty-a on je meni pričao nešto o tome ali ja nisam probavao tak da :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju