Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem ,Runner ?!Update!zadnji post pitanje ?!
Rossi:
Ovako upalio sam skuter ...problem je bio do toga da je neznam ni sam kako..onaj kabal od svjecice tj dio koji se zavrce u bombinu pa gore one bakrene licne...eh konakt tu bio oksidiro valjda od vlage i ocistio ga malo ..nasprico sprejem protiv hrdje i zavrno ,upalio skuter od prve....onda sam i iglu podigo tj spustio osigurac za jedan zarez ....i sad se rijesio problem onog kad idem full gas pa dam min da izgubi gas pa onda tek krene ...sad odma prima...ali sad imam problem do max 50 ako idem 50 pa pustim skroz gas i dam min 10% gasa ...sjecne kao da nestane goriva...znaci sto je prije se desavalo kad idem npr 90 pa pustim i dam 10-20% gasa .....sad se ne desava ...ali se to isto desava kad idem 50 i pustim i dam 10% gasa ....vise nisam pametan...
nostra:
--- Citat: Rossi - 15 Srpanj, 2009, 23:34:41 ---Ovako upalio sam skuter ...problem je bio do toga da je neznam ni sam kako..onaj kabal od svjecice tj dio koji se zavrce u bombinu pa gore one bakrene licne...eh konakt tu bio oksidiro valjda od vlage i ocistio ga malo ..nasprico sprejem protiv hrdje i zavrno ,upalio skuter od prve....onda sam i iglu podigo tj spustio osigurac za jedan zarez ....i sad se rijesio problem onog kad idem full gas pa dam min da izgubi gas pa onda tek krene ...sad odma prima...ali sad imam problem do max 50 ako idem 50 pa pustim skroz gas i dam min 10% gasa ...sjecne kao da nestane goriva...znaci sto je prije se desavalo kad idem npr 90 pa pustim i dam 10-20% gasa .....sad se ne desava ...ali se to isto desava kad idem 50 i pustim i dam 10% gasa ....vise nisam pametan...
--- Kraj citata ---
podigni iglu do kraja...(probaj to je ni 5 min posla)
Rossi:
--- Citat: nostra - 16 Srpanj, 2009, 14:36:55 ---
podigni iglu do kraja...(probaj to je ni 5 min posla)
--- Kraj citata ---
probat cu..ali cu ic po jedan onaj zarez hehe ....pa na kojem bude najbolej ostavit cu tako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju