Bok!Već sam spomenuo na dr.forumu-ako postoji službena informacija u svezi utrke u Marofu neka se molim lijepo objavi a ne ovako samo usput pa kud puklo...
Ja niš neznam...samo sam tako čuo...naravno da bi ja najradje da bude...al ak nebu ima sljedeća...
...zg hrc ti možda i ne pripremaš skut za utrku u Marofu ali ima nas koji nešto i svakodnevno radimo,orijentiramo i organiziramo se po tom datumu i zbog tog datuma...!!!
Ja nisam reko da ne pripremam skut...i ja se orjentiram na taj datum...samo kaj se nema baš love za neke djelove koji bi mi trebali...
Pa onda samo neke sitnice koje smo mogli složit smo složili... ...recimo imo sam sranje s pumpom za vodu koju smo uspjeli složit...a za ostalo sam osto bez love...pa čekam još malo i skupljam dok god nebudem siguran dal će bit trke il ne...jer ak neće da ne kupujem sad niš jedno po jedno ak bum mogo sve kupit odjednom...
Eto...valjda sam sad malo jasnije obrazložio moj odgovor nek prošli put...
......ali bilo bi je... kad bi vratili da moze imat koliko god konja samo da je 50ccm,
cuo sam da je tak prije bilo.
...nisam skužio ovaj početak...al da odgovorim na kraj... .
..nebuju niš vratili jer tak nije bilo...sad ti je sve isto ko i prošle sezone, samo kaj je sada 6
kW (8.1 KS)...a prošle godine je bilo 6
KS...
Eto...tak da znaš...