Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: A, A1, A2  (Posjeta: 10256 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: A, A1, A2
« Odgovori #20 : 13 Kolovoz, 2009, 08:23:59 »
34 kw pretvori u konje i to je to.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #21 : 13 Kolovoz, 2009, 09:56:58 »
se može sa a2 vozit xt 660 ili mt03, imaju 48 ks koliko kila neznam???

Zapravo nebih smijeo vozit ta dva motora jel imaju 35,3kw a dozvoljeno je 34 sad ako je policajac dobre volje moze te pustit ak ne moze te kaznit tak da...........i mene je shebo zakon ja sam jos prije 3 god polago A1 i trebo sam dobit A kao s 18 al k***c sam dobio opet sam moro ic polagat za A2 pa sad dvije godine to pa onda tek mogu A kradu pare di stignu....... :toothy11: :toothy11: :toothy11:

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 13 Kolovoz, 2009, 10:05:14 »
sad ću vam ja nešto reć. Od kad sam krenuo u školu dešavale su se promjene koje su direktno kačile moju generaciju (1986./87.). Nakon toga sam polagao vozački sa 18 i opet me zakačio novi zakon. I za godinu i pol kad napunim 24 će se taj zakon "do 24" ukinut i opet bude nešto novo i nebuloznije došlo.  :angry7:

Spremite si ovaj post i čujemo se za godinu i pol  :toothy3:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zaprešić
  • Moj Skuter: nekakav vxr 209
« Odgovori #23 : 13 Kolovoz, 2009, 10:23:17 »
Mislim da ovo nije tocno sto si cuo andy...Ja imam jos 4 sata za odvoziti u autoskoli i rekli su mi da su A2 dobiti automatski s 18 bez ikakvog placanja (kao na temelju iskustva)... isto tako i za A.... Znaci nista vise necu morat placat niti polagat za A2 i A... Odes s 18 godina i 1 dan na policiju u vadis za A2 vozacku... Isto tako s 24 A

U ovo sam siguran 100% da je tako...

Al cu bas pitat danas kada idem voziti...jer znam sta mi je zenska unutra pricala... i jos mi je to sve zapisala na papir ;D....

btw... jedino da sada nije s ovom promjenom cijena autoskole... dosla kakva promjena po zakonu što čisto sumljam ???
Napucam gas do daske, maknem dasku i jos stisnem gas!!!!!!!!!

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #24 : 13 Kolovoz, 2009, 10:52:18 »
Kaj si ti lud nema sanse vidit ces da neces dobit ak imas a1 dvije god onda mos ic na a2 ili s 18 odma na a2 a i negine ti da platis 3 soma bez brige budi niko tebi nece dat vozacku zato kaj ti znas vozit to zaboravi .....

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 13 Kolovoz, 2009, 11:16:50 »
Mislim da ovo nije tocno sto si cuo andy...Ja imam jos 4 sata za odvoziti u autoskoli i rekli su mi da su A2 dobiti automatski s 18 bez ikakvog placanja (kao na temelju iskustva)... isto tako i za A.... Znaci nista vise necu morat placat niti polagat za A2 i A... Odes s 18 godina i 1 dan na policiju u vadis za A2 vozacku... Isto tako s 24 A

U ovo sam siguran 100% da je tako...

Al cu bas pitat danas kada idem voziti...jer znam sta mi je zenska unutra pricala... i jos mi je to sve zapisala na papir ;D....

btw... jedino da sada nije s ovom promjenom cijena autoskole... dosla kakva promjena po zakonu što čisto sumljam ???

Vjeruj mi potvrdilo mi priču već dva predavača u autoškoli i istina je.. Moš prekrižit a2 ikakvu bez nadoplate i polaganja, isto i A  :hmh:

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #26 : 13 Kolovoz, 2009, 11:50:10 »
Prokleti naš zakon :-X :-X

Zalosno je to sto je A1 kategorija za 100 KN jeftinija od B... ja nisam mogao vjerovat.... ???
« Zadnja izmjena: 13 Kolovoz, 2009, 11:51:51 fic »

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #27 : 13 Kolovoz, 2009, 12:00:48 »
Prokleti naš zakon :-X :-X

Zalosno je to sto je A1 kategorija za 100 KN jeftinija od B... ja nisam mogao vjerovat.... ???

Ma da.. Di to.. Nemoguće  :o

Offline fic

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #28 : 13 Kolovoz, 2009, 12:23:08 »
 ova u autoskoli je napravila izracun di je sve uracunala... ljecnicki, prva pomoc, ispiti, biljezi, satovi voznje... ovo ono.. ispalo 100 kn jeftinije.... i meni je cudno... ali cini mi se da ova u autoskoli nije bas s matematikom na ti ;D

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #29 : 16 Kolovoz, 2009, 00:25:05 »
da, al ako imaš B onda bi A trebala bit jeftinija nešto...a ako je ista cijena ko za B nek se gone u 3pm
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #30 : 16 Kolovoz, 2009, 02:59:57 »
koje su oni sranje s tim napravili... ja nekuzim na koju foru je jeftiniji vozacki za A(A1,A2) kat. ako imas polozeno za B... kod mene je bilo obrnuto,imao sam A kat i kad sam iso polagat za B ispalo me samo jeftinije 300 il 350kn kolko dodje ljecnicki... a frend koji je polago nakon B za A platio je dosta manje
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #31 : 16 Kolovoz, 2009, 11:35:34 »
oš da ti pojasnim ako si prvo polagao A pa nakon toga B neplačaš prvu pomoč jer ti se to priznaje.
ako prvo položiš B pa nakon toga A neplačaš testove,prvu pomoč a plačaš samo vožnju.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
« Odgovori #32 : 16 Kolovoz, 2009, 20:09:00 »
oš da ti pojasnim ako si prvo polagao A pa nakon toga B neplačaš prvu pomoč jer ti se to priznaje.
ako prvo položiš B pa nakon toga A neplačaš testove,prvu pomoč a plačaš samo vožnju.

I ne moraš odslušati 30 sati ppsp nego 4 i možeš ići na ispit...

• forumski skuteraš
  • zdravka
« Odgovori #33 : 17 Kolovoz, 2009, 02:50:37 »

krivo si me skuzio... nema logike ako imas B kat i ides polagat A nemoras izac na testove,PP itd samo ima voznja,,a ako je situacija obrnuta moras sve polagat
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #34 : 17 Kolovoz, 2009, 12:02:35 »
ja sam već reko da treba napravit prosvjed
ajmo se skupit i idemo pred vladu sa skuterima/motorima

ja sam za meni je pun k**ra* više vlade i njihovih nebuloznih zakona koji se mijanjaju svake godine,ovaj zakon i polaganju za motore nema veze s vezom a ni sa zdravim razumom....šta bi sad trebali 10000kn platit polaganje za motor???ma daj čovječe samo muzu pare od sirotinje a ljudi se nebune.....nemogu vjerovat..odakle nekom 3000kn(u Vinkovcima 3800)za polaganje A1 kategorije?pa onda opet ako oćeš vozit jače 3000kn za 2 god,i nakraju da bi vozio R6 motaš pljunit 9000kn!!!!!!!!dajte ljudi motor je motor,taj zakon je kao nastupio na snagu zbog previše poginulih hahaha pa j#bote poginit ćeš sa 125 ice isto kao i sa 600 ili 1000ccm

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
« Odgovori #35 : 17 Kolovoz, 2009, 22:28:07 »
koje su oni sranje s tim napravili... ja nekuzim na koju foru je jeftiniji vozacki za A(A1,A2) kat. ako imas polozeno za B... kod mene je bilo obrnuto,imao sam A kat i kad sam iso polagat za B ispalo me samo jeftinije 300 il 350kn kolko dodje ljecnicki... a frend koji je polago nakon B za A platio je dosta manje

Kako? Nisi trebao platiti 26 sati ppsp i prvu pomoć ??? :dontknow:

• forumski skuteraš
  • zdravka
« Odgovori #36 : 20 Kolovoz, 2009, 23:31:07 »
pa neam pojma,znam da nisam moro slusat sve sate,al me za A kat izaslo 4500kn a za B oko 5500

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #37 : 06 Rujan, 2009, 08:26:19 »
Imam i ja jedno pitanje kaj se tiče toga! imam još staru vozačku, 24 godine mi je i sad me zanima da li ja mogu odma dobiti A kategoriju ili moram polagati kategorije prije da dođem do A???  :headbang:

Offline apriliatuner

• forumski biciklist
« Odgovori #38 : 06 Rujan, 2009, 09:08:55 »
kolko ja znam možeš odma,ja sam polagao odma za A2 i dobio sam i A1 automatski,tako da ćeš ti ak A položiš dobit najvjetojatnije A1 i A2

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #39 : 06 Rujan, 2009, 09:43:43 »
kolko ja znam možeš odma,ja sam polagao odma za A2 i dobio sam i A1 automatski,tako da ćeš ti ak A položiš dobit najvjetojatnije A1 i A2
Hvala!!!  :headbang: