Općenito > Propisi
A, A1, A2
andy:
--- Citat: fic - 13 Kolovoz, 2009, 10:23:17 ---Mislim da ovo nije tocno sto si cuo andy...Ja imam jos 4 sata za odvoziti u autoskoli i rekli su mi da su A2 dobiti automatski s 18 bez ikakvog placanja (kao na temelju iskustva)... isto tako i za A.... Znaci nista vise necu morat placat niti polagat za A2 i A... Odes s 18 godina i 1 dan na policiju u vadis za A2 vozacku... Isto tako s 24 A
U ovo sam siguran 100% da je tako...
Al cu bas pitat danas kada idem voziti...jer znam sta mi je zenska unutra pricala... i jos mi je to sve zapisala na papir ;D....
btw... jedino da sada nije s ovom promjenom cijena autoskole... dosla kakva promjena po zakonu što čisto sumljam ???
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi potvrdilo mi priču već dva predavača u autoškoli i istina je.. Moš prekrižit a2 ikakvu bez nadoplate i polaganja, isto i A :hmh:
fic:
Prokleti naš zakon :-X :-X
Zalosno je to sto je A1 kategorija za 100 KN jeftinija od B... ja nisam mogao vjerovat.... ???
andy:
--- Citat: fic - 13 Kolovoz, 2009, 11:50:10 ---Prokleti naš zakon :-X :-X
Zalosno je to sto je A1 kategorija za 100 KN jeftinija od B... ja nisam mogao vjerovat.... ???
--- Kraj citata ---
Ma da.. Di to.. Nemoguće :o
fic:
ova u autoskoli je napravila izracun di je sve uracunala... ljecnicki, prva pomoc, ispiti, biljezi, satovi voznje... ovo ono.. ispalo 100 kn jeftinije.... i meni je cudno... ali cini mi se da ova u autoskoli nije bas s matematikom na ti ;D
Iwo SR Tuono:
da, al ako imaš B onda bi A trebala bit jeftinija nešto...a ako je ista cijena ko za B nek se gone u 3pm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju