Općenito > Propisi

A, A1, A2

<< < (7/14) > >>

..::IVKULJA::..:
koje su oni sranje s tim napravili... ja nekuzim na koju foru je jeftiniji vozacki za A(A1,A2) kat. ako imas polozeno za B... kod mene je bilo obrnuto,imao sam A kat i kad sam iso polagat za B ispalo me samo jeftinije 300 il 350kn kolko dodje ljecnicki... a frend koji je polago nakon B za A platio je dosta manje

mrcina:
oš da ti pojasnim ako si prvo polagao A pa nakon toga B neplačaš prvu pomoč jer ti se to priznaje.
ako prvo položiš B pa nakon toga A neplačaš testove,prvu pomoč a plačaš samo vožnju.

dino gp1:

--- Citat: mrcina - 16 Kolovoz, 2009, 11:35:34 ---oš da ti pojasnim ako si prvo polagao A pa nakon toga B neplačaš prvu pomoč jer ti se to priznaje.
ako prvo položiš B pa nakon toga A neplačaš testove,prvu pomoč a plačaš samo vožnju.

--- Kraj citata ---

I ne moraš odslušati 30 sati ppsp nego 4 i možeš ići na ispit...

..::IVKULJA::..:

--- Citat: mrcina - 16 Kolovoz, 2009, 11:35:34 ---oš da ti pojasnim ako si prvo polagao A pa nakon toga B neplačaš prvu pomoč jer ti se to priznaje.

--- Kraj citata ---

krivo si me skuzio... nema logike ako imas B kat i ides polagat A nemoras izac na testove,PP itd samo ima voznja,,a ako je situacija obrnuta moras sve polagat

area mf:

--- Citat: juric_16 - 06 Srpanj, 2009, 17:00:41 ---ja sam već reko da treba napravit prosvjed
ajmo se skupit i idemo pred vladu sa skuterima/motorima

--- Kraj citata ---

ja sam za meni je pun k**ra* više vlade i njihovih nebuloznih zakona koji se mijanjaju svake godine,ovaj zakon i polaganju za motore nema veze s vezom a ni sa zdravim razumom....šta bi sad trebali 10000kn platit polaganje za motor???ma daj čovječe samo muzu pare od sirotinje a ljudi se nebune.....nemogu vjerovat..odakle nekom 3000kn(u Vinkovcima 3800)za polaganje A1 kategorije?pa onda opet ako oćeš vozit jače 3000kn za 2 god,i nakraju da bi vozio R6 motaš pljunit 9000kn!!!!!!!!dajte ljudi motor je motor,taj zakon je kao nastupio na snagu zbog previše poginulih hahaha pa j#bote poginit ćeš sa 125 ice isto kao i sa 600 ili 1000ccm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju