Općenito > Propisi
A, A1, A2
mrcina:
34 kw pretvori u konje i to je to.
t_o_m_i:
--- Citat: ryder on the storm - 13 Kolovoz, 2009, 02:02:40 ---se može sa a2 vozit xt 660 ili mt03, imaju 48 ks koliko kila neznam???
--- Kraj citata ---
Zapravo nebih smijeo vozit ta dva motora jel imaju 35,3kw a dozvoljeno je 34 sad ako je policajac dobre volje moze te pustit ak ne moze te kaznit tak da...........i mene je shebo zakon ja sam jos prije 3 god polago A1 i trebo sam dobit A kao s 18 al k***c sam dobio opet sam moro ic polagat za A2 pa sad dvije godine to pa onda tek mogu A kradu pare di stignu....... :toothy11: :toothy11: :toothy11:
dhorvat:
sad ću vam ja nešto reć. Od kad sam krenuo u školu dešavale su se promjene koje su direktno kačile moju generaciju (1986./87.). Nakon toga sam polagao vozački sa 18 i opet me zakačio novi zakon. I za godinu i pol kad napunim 24 će se taj zakon "do 24" ukinut i opet bude nešto novo i nebuloznije došlo. :angry7:
Spremite si ovaj post i čujemo se za godinu i pol :toothy3:
fic:
Mislim da ovo nije tocno sto si cuo andy...Ja imam jos 4 sata za odvoziti u autoskoli i rekli su mi da su A2 dobiti automatski s 18 bez ikakvog placanja (kao na temelju iskustva)... isto tako i za A.... Znaci nista vise necu morat placat niti polagat za A2 i A... Odes s 18 godina i 1 dan na policiju u vadis za A2 vozacku... Isto tako s 24 A
U ovo sam siguran 100% da je tako...
Al cu bas pitat danas kada idem voziti...jer znam sta mi je zenska unutra pricala... i jos mi je to sve zapisala na papir ;D....
btw... jedino da sada nije s ovom promjenom cijena autoskole... dosla kakva promjena po zakonu što čisto sumljam ???
t_o_m_i:
Kaj si ti lud nema sanse vidit ces da neces dobit ak imas a1 dvije god onda mos ic na a2 ili s 18 odma na a2 a i negine ti da platis 3 soma bez brige budi niko tebi nece dat vozacku zato kaj ti znas vozit to zaboravi .....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju