Općenito > Propisi
A, A1, A2
maxs_rr:
Koliko ja znam polozis za A1 platis ...dodju ti godine kad mozes za A2 opet se plati...dolazi A ako hoces A platis....
A ako imas 24godine polozis i odmah dobijes Akat..i to je najbolje i najjeftinije..a ovako polagat je retardirano ..placa se za sve posebno....najbolje sa 24 polozit za A i bok....
Koliko znam nema više pretvaranja kategorija...ko prije imaš A1 dodju ti godine za A i automatski imaš A....đubrad
dino gp1:
--- Citat: maxs_rr - 11 Srpanj, 2009, 18:02:02 ---Koliko ja znam polozis za A1 platis ...dodju ti godine kad mozes za A2 opet se plati...dolazi A ako hoces A platis....
A ako imas 24godine polozis i odmah dobijes Akat..i to je najbolje i najjeftinije..a ovako polagat je retardirano ..placa se za sve posebno....najbolje sa 24 polozit za A i bok....
Koliko znam nema više pretvaranja kategorija...ko prije imaš A1 dodju ti godine za A i automatski imaš A....đubrad
--- Kraj citata ---
Tako je :icon_thumright:, ako ćeš platiti svaki put posebno vožnju možeš sa 20 imati A ili čekati pa tek sa 24 polagati za A, kao da te nešto upoće nauče u autoškoli :angry9:
Volim_Motore:
jel mogu ja sa 18 godina polozit a2 kategoriju a da pritom ne posjedujem a1
dino gp1:
--- Citat: Volim_Motore - 21 Srpanj, 2009, 21:55:35 ---jel mogu ja sa 18 godina polozit a2 kategoriju a da pritom ne posjedujem a1
--- Kraj citata ---
Normalno da možeš položiti :icon_thumright:
ryder on the storm:
se može sa a2 vozit xt 660 ili mt03, imaju 48 ks koliko kila neznam???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju