Sogor me nazove i kaze moras doci vidjeti sto sam dobio na test (radi kao test vozac i kamerman u jednoj auto moto emisiji), i ja reko ziher neki bjes od auta (trenutno voze G6 GTI) i tak ja dodjem a ono pred kucom motor
na prvi pogled izgleda ko obican motor, dizajn moderan, ali nista wooow, cak mi se ni ne svidja
pogleda ja sto je to, ....pise Aprilia Mana 850 GT.... reko ajde dobro, bit ce malo jurcanja
a taman kisica smocila. na svu srecu ja imao kompletnu opremu u autu, obucem se ja pun entuzijazma, sjedam gore i nesto mi cudno, nesto fali
vidi sogi da me nesto jebe i pocne se smijat,
kaj bus se ti vozio kad ne znas ni motor upalituglavnom MANA ima poluautomatski - automatski mjenjac (nema rucice kvacila), i nakon kratkog objasnjenja i postavki motora uspijem ga ja upaliti
ima dvije glavne postavke automatiski sa tri moda rada ( sportski, touring i rain) i poluautomatski - sport
posto bilo mokro probao ja automatik kisni, i krenem napravim krug oko ulice, jos uvijek ne znam sta bi reko, ni vrit ni mimo. stavim saltanje i krene voznja po gradu
klasicno mjenjanje brzina na
suho, ali mali ide, nema turnic, ali kad ga dignes u okretaje upali se zuta lampica, mozda ima i crvenu ali nisam probavao jer motor nema ni soma kilometara. motor je i dalje nemam rijeci, prekrasan za voziti, udoban, kultiviran, ne cuka, ali fali mu ono, da ti saltas kako oces, da dodas nekad malo medjugasa. ali motor je za grad vrhunski, cim ti brzina padne ispod 10 kmh on ga sam usalta u prvu.
da jos kaze ne mora se ni sa nogom saltat nego na ljevoj ruci na volanu ima dva gumba + i - plus na palcu i minus na kaziprstu za saltanje
vozio sam se sat vremena napravio 60-ak kilometara vecinom po gradu, uspio ga natjeran na 170, vec jako puse, treba se sakriti iza vizira koji dobro stiti
uglavnom skuter s maskom od motora, po meni za stariju gospodu kojoj je dosta zajebavanja i natezanja mjenjaca
ako imate priliku probajte voziti, motor je stvarno poseban, ali nije za mene