Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

<< < (15/24) > >>

n0n4m3:
kralju živ si  :icon_thumright: svaka cast .. samo naprid .. gledam ja nezoves ti ... al vidim da si napisa da su radovi stali .. kad krenu zvat ces  :toothy12:

jesi to ponovo pitura ? boja ? sve se vata ? sve ok ?

gun_rider:

--- Citat: n0n4m3 - 04 Rujan, 2009, 21:33:39 ---kralju živ si  :icon_thumright: svaka cast .. samo naprid .. gledam ja nezoves ti ... al vidim da si napisa da su radovi stali .. kad krenu zvat ces  :toothy12:

jesi to ponovo pitura ? boja ? sve se vata ? sve ok ?

--- Kraj citata ---

nop, ono je sve piturano ima 7-8 dana :) ono šta san govoria je bilo samo na jednoj plastici...ona ide ponovo... :happy6:
e da...čim ja nezovem nemamo kontakta više uopće...to je to :icon_thumright: :toothy12:

gun_rider:
počelo je sastavljenje...evo jedna stara slika...brzo će i nove pa napišem šta je sve rađeno na motoru :)
jebiga radovi su se malo...malo puno odužili...uletile neke neplanirane stvari...obveze, posal ovo ono...

sad ću ga složit za tehnički...regat...i onda će ubrzo opet na rastavljenje...neke stvari dovršit s kojima se ne prolazi tehnički ;D

ChRiStIaN:
aaaa ti si taj seljak koji me dodao na fejs i uletavao s maloumnim komentarima...a jadna li ti majka  :angry7:

DevMichele:
solidan projekt rokni gore 209 bregastu ventile i federe ventila multivar karb 34 serdu secundar torq  ima da ide 145 na ravnom :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju