Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti Warrior 125-sex edišn
gun_rider:
--- Citat: gokiSP - 20 Kolovoz, 2009, 00:48:23 ---jos nismo culi koja boja... ::) zasto serijalovic gore a serdo dole? :o
--- Kraj citata ---
straj me ako padnem :toothy12: ma granu moram ispolirat, da bude sexy :) u planu je polirat neke stvari...neću ništa ovako...kad bude gotovo sve će se vidit...ko zna koliko ću se ja puta još pridomislit ;D
gokiSP:
pa nemoj se vozit dok ne slozis sve :icon_biggrin:
dino gp1:
--- Citat: gun_rider - 20 Kolovoz, 2009, 00:50:30 ---straj me ako padnem :toothy12: ma granu moram ispolirat, da bude sexy :) u planu je polirat neke stvari...neću ništa ovako...kad bude gotovo sve će se vidit...ko zna koliko ću se ja puta još pridomislit ;D
--- Kraj citata ---
Ja sam mislio da ti je dopizdilo brujanje u ušima :toothy12:
gun_rider:
--- Citat: gokiSP - 20 Kolovoz, 2009, 00:54:23 ---pa nemoj se vozit dok ne slozis sve :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma da....pa da pješke idem ;D zanimljiviji mi je ovako za vozit...nema straja...neman šta polomit ;D
nego aj neki prijedlog boja aj...brzo...idem kupit sutra, prekosutra...pa da čujem ;D
nije mi dopizdilo brujanje nebrini...sad se nemogu naviknit na serijalovića...stanem na semafor pa gledam jel motor radi ili ne radi hehh
dino gp1:
Perla bila mi je lipa :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju