Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

<< < (10/24) > >>

gun_rider:
auto antonio :icon_thumright:

gokiSP:
ja san ima pilot sport pa san u svakon zavoju bia u boku.. :angry7: ja bi rade uzeo hoop.. :dontknow:

duje87:

--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 01:37:58 ---a jbga 200 kubika mi i nije nešto da me očarava pa se i nebi baca u tolike pothvate za to :laughing7: jedino kad bi uletila prilika za neku turpiju 209...nudia san bia onom momku sa foruma sa narančasto-bilim vxrom da mi proda mašinu al ništa od toga :dontknow:

a ovi kralj...brko...nije normalan...od ražnja zavaria ful gas i pustia ga tek u šibeniku...zato jer mu je auto izletilo neko...pa ga opet zavaria i tako do vodica...hahhah :toothy9:

--- Kraj citata ---

a 250 zato ubija od snage naspram 200 :laughing6:.. nikad necete naucit :)

gun_rider:
počelo je počelooo
ne zbog pada...čisto mi dosadila ona kombinacija...i smetane su me neke greškice pa ono :D
plastike su dole, izmatirane, kitane...vraćen serijalović na njega...radi se punom parom :)

da malo i mašinu počastim :)

ide još novi remen, termostat, antifriz, reparirat vilice, iskemijat vent na prekidač+da ostane termoprekidač itd itd... :)

oni distanceri su napravljeni ali odusta sam od njih, ako koga zanima kopija s6, od aluminija 40mm visina, ispolirani...19mm amortizer...imam 2 komada...

neku kombinaciju boja već imam u glavi...ako ko ima koji prijednog nek napiše ovde :jerk:

dino gp1:
O kojoj si kombinaciji razmišljao?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju