Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti Warrior 125-sex edišn
gun_rider:
--- Citat: duje87 - 31 Listopad, 2009, 12:58:56 ---jos je to top za vxa/vxra :laughing6:
jel tebi tvirnicki auspuh ima katalizator?
di je black sad :toothy9:
--- Kraj citata ---
a neš ti razlike sve je to isti k**ra* :D
je, ima tvornički auspuh katalizator...zato vjerovatno i pravi toliku razliku... ;)
al mi je drago ponovo plašit pješake po putu...i gledat aute kako mi se sklanjaju...pari da vozin tenk ;D
malaguti:
--- Citat: black-rox - 31 Listopad, 2009, 12:59:30 ---Motor super izgleda,a ovo za mjerenje serijala i serđo,kad sam ja to mjerio i govorio da ima razlike onda su pametnjakovići na motori forumu rekli da nema šanse :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
normalno da se dobije na ubrzanju sa otvorenijim auspuhom...ali zaboravljas da si ti bio napisao da je ubrzanje bolje za 3 sekunde sa serdarevicem...
gun_rider:
e da...samo da pripomenem...kad sam tek zavida auspuh motor je iša malo bolje nego 50ccm ;D
jednostavno umra...neće u okretaje...tek kad sam poštela prijenos doša je do izražaja...traži okretajaaa da bi iša :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: malaguti - 31 Listopad, 2009, 20:13:39 ---normalno da se dobije na ubrzanju sa otvorenijim auspuhom...ali zaboravljas da si ti bio napisao da je ubrzanje bolje za 3 sekunde sa serdarevicem...
--- Kraj citata ---
To je bilo na vx-u jbg toliko je pokazalo,uostalnom nije bitno svaka roba ima svog kupca :hello:
gun_rider:
99% gotov...ne zamjerite na slikama...slikano mobom.. :)
inače...spreman sam ga udomit za neke razumne novce...uletile su neke druge šeme i kombinacije...ako koga zanimaju detalji nek se javi na PM
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju