Tehnički kutak > Blokade
Blokada za tjunirani skuter
gogo-180:
evo samo da vam kažem svima kojima je potreban blokada za 2t....... ja imam sp180 na rami 50 već se par dana raspitivam za blokade svi kažu ma nema šanse ovo ono kao trokirat če pucati itd nabrajaju mi svakakve gluposti npr blokiraj gas sajlu, stavi el.blokadu ili prsten na vario.... ja sam inaće po zanimanju mehanićar i malo sam sjeo i razmislio kako to složit i dodem na ideju napravim to u roku od 20s i eto moj sp ide nevjerovatnih 43kmh ma za poludit..... pa ako netko treba takvu sličnu blokadu javite mi se hehe....
igor.sb:
prosvijetli nas
gogo-180:
hehe.. da vas prosvjetlim hmmm.. ima tu navodno dosta doktora za motore ja sam k**ra* za njih tako bar kažu hehe....
fic:
aj i mene zanima :headbang: :headbang:
gogo-180:
sad vas sve zanima a tako lagano haha.. malo vas moram izmućit......
ma aj nisam takav kao neki na ovom forumu ali nema veze.. ovako najlakše i najeftinije je motor zagrijat( može i hladan) onda na filteru zraka zatvorit onu rupu gdje usisava zrak barem 50% pa onda probaš skuter ako nije dovoljno onda još malo meni na sp je trebalo nekih 75% i motor stvarno ide 43kmh i ima ubrzanje ono lagano kao neka slabija 50 ali krene za regu savršeno... eto pa ako hoćete svi koji mi nevjeruju dodite pa vidite na mom i probajte ili primjenite na svom ljubimcu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju