Tehnički kutak > Blokade

Blokada za tjunirani skuter

(1/9) > >>

alexm:
Bok, imam kit70 i replicu na NRG-u i svake godine muke s registracijom....sa elektroničkom blokadom skuter ide na 50 km/h, ali šteka za poludit, ako stavim samo prsten na varijator na full gasu digne se preko 10000 o/min i kao da ce eskplodirat a šupa* na tehničkom ga tali do bola tako da to nije opcija...uglavnom svake godine stavim original auspuh i prsten na vario, međutim i u tom slučaju šteka i tip mi ser* ..koju kombinaciju da probam, da li se može nekako naštelati karburator ili staviti manju diznu ili neznam već šta...ima netko slično iskustvo ?

dhorvat:

--- Citat: alexm - 02 Srpanj, 2009, 18:19:52 ---Bok, imam kit70 i replicu na NRG-u i svake godine muke s registracijom....sa elektroničkom blokadom skuter ide na 50 km/h, ali šteka za poludit, ako stavim samo prsten na varijator na full gasu digne se preko 10000 o/min i kao da ce eskplodirat a šupa* na tehničkom ga tali do bola tako da to nije opcija...uglavnom svake godine stavim original auspuh i prsten na vario, međutim i u tom slučaju šteka i tip mi ser* ..koju kombinaciju da probam, da li se može nekako naštelati karburator ili staviti manju diznu ili neznam već šta...ima netko slično iskustvo ?

--- Kraj citata ---

Dal ti je netko sr#o dok ti je motor išao 50 sa elektronskom blokadom?

Ako nije i ako si prošo, ostavi je i ne brini se što on "štuca". Ionako se sa blokadom voziš samo na tehničkom pregledu  :drunken_smilie:

alexm:
Nisam ni pokušavao registrirat sa el.blokadom jer šteka jako, okretaji skaču i padaju i neće upalit svaki put, čak mi je svječica crkla nakon šta sam testirao to vozeći se bezveze

speed:

--- Citat: alexm - 02 Srpanj, 2009, 18:48:33 ---Nisam ni pokušavao registrirat sa el.blokadom jer šteka jako, okretaji skaču i padaju i neće upalit svaki put, čak mi je svječica crkla nakon šta sam testirao to vozeći se bezveze

--- Kraj citata ---
pa nije za duge voznje to :redface:

Po?etnik:
manja dizna i bok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju